Фенове: Спас Русев не дал и стотинка за Левски!

Проблем с лиценза поне за тази година нямало
23 фев 2017 08:46,
41
Фенове: Спас Русев не дал и стотинка за Левски!
Снимка: архив, Bulphoto

Фен организацията Тръст "Синя България", която има 10% акции в Левски, публикува в сайта си информация относно моментното състояние на клуба, след като собственикът Спас Русев се оттегли.

Клубът в момента не зависи финансово от Спас Русев, твърдят феновете. "Моделът, при който финансовият директор звъни на собственика да осигури пари за всяко плащане през месеца вече го няма. Отдавна няма и собственик, който да е навит да го прави. Съответно и Спас Русев до момента не е дал нито една стотинка в "Левски", пише в текста.

Според феновете финансите на клуба са в най-голяма степен зависими от договора с "Виваком", като договорът е валиден и не може да бъде "скъсан" просто така. "Нещо повече, в последния си вариант той е съвсем изгоден за компанията (в ситуация на агресивно търсене на пазарен дял) и едва ли ще бъде поставен под въпрос", смята Тръст "Синя България".

Що се отнася до намаляването на задълженията на клуба с над 6 млн. лв. от тази година, то не се дължало на някакви нови пари и направени плащания, а било резултат от подписването на договора с мобилния оператор и изчистване на старите задължения към компанията.

Именно затова дори и без ясен собственик клубът няма проблем да функционира, убедени са феновете. Непосредствена заплаха за лиценза на практика няма поне тази година.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Спартак преди 7 години
Щом феновете знаят и решават за един клуб неговите проблеми -то го отпиши този клуб !
33
1
 
0
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ЕДНО ВРЪБЧЕ МИ КАЗА,ЧЕ НИЩО НЕ Е ПЛАТЕНО ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО НА СТАДИОНА НА ЛЕВСКИ,ЗАЩО НЕ КАЗВАТ КОЛКО Е СТРУВАЛ СТАДИОНА,ОТ КЪДЕ СА ВЗЕЛИ ПАРИТЕ,ВЕЧНО НЕ СТАВА САМО С ББ,СОФИЯН ДАДЕ СТАДИОНА НА ЛЕВСКИ,ВЪПРЕКИ ЧЕ БЕШЕ ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ,ТОВА СЪЩО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЦАЦА,ЗАЩО САМО НА ЛЕВСКИ ДАДОХТЕ СТАДИОНА ДА НЕ СА БОГОПОМАЗАНИ,ВИЕ ГО ДОВЕДОХТЕ ДО ГЛЕЗОТИЯ И ФАЛИТ,СЕГА КЪДЕ СТЕ,ЗАЩО ТОПИТЕ ФЕНОВЕТЕ,ДАЙТЕ ПАРИ ОТ НАРОДА ПАК,НАРОДА ТЪРПИ,МОЖЕ ДА МУ СВАЛИТЕ ГАЩИТЕ,ЗАРАДИ ЕДИН ОТБОР ВЗЕЛ ИМЕТОСПАРТАК
32
3
 
2
 
! Отговори
До 28 преди 7 години
В Боливия има отбор Боливар, на името на Симон Боливар, национален герой на куп държави в латинска Америка. Открих го след 2 минути търсене - това стига ли ти или да потърся още?
31
3
 
3
 
! Отговори
Къдравата Сю преди 7 години
След офицерите и милиционерите в ,,А,, Окръжна група!!!
30
1
 
7
 
! Отговори
Кривондел преди 7 години
На последният мач на Левски май имаше около 600 души. На тоя фон фенгрупите имат огромни претенции. А защо в България е опасно да заведеш децата си на стадиона?А защо смятат, че има балъци, които ще дават пари само за да бъдат плюти?Така, заради лични апетити, ще потопят и Левски - както потопиха ЦСКА.
29
2
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
борисов, тонев...га ядохте кифтета и баница с врат не ривахте а? в едно нормално общество е нормално даже и отроците на баба цола и иван козарев да си плащат в хоремага. драмата е че безчетно поред поколение е свикнало на безплатна софра
28
4
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Гледам вчера на волейбола се получило истинско дерби и на трибуните, и на терена - явно там ще се местим - при истинските ЦСКА и ЛС :)
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
същото е положението и с името на ботев- покажете ми един европейски народ да си позволява такава гавра с имената на националните си герои
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
само в страна като българияимето на най-големия национален герой може да се лепне на футболен отборв тия хора ако има и малко българско ще очистят името на апостола от футбола
25
1
 
9
 
! Отговори
Грую преди 7 години
Когато вземаха по 20-30 хиляди евра МЕСЕЧНО всички бяха големи специалисти и милееха за отбора...сега същите се крият като мишки щото от техния джоб и стотинка не можеш им взе даром.Те са свикнали като дадат един лев да вземат поне 100.Хубаво е един будала да плаща по 30 милиона годишно и в същото време да го плюят по всяка медия...ама будалите свършиха.Всеки трябва да си върши неговата работа...треньора,журналиста,мениджъра,феновете...всеки трябва да си знае мястото и да не се меси на другите!
24
3
 
3
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До Изгърбич Задвратян, Аз съм да се спазват правилата - според мен в случая с ЦСКА държавата - в лицето на НАП и БФС, е подпомогнала случилото се, не знам волно или неволно. Затова и все още не съм фен на ЦСКА-Литекс, просто не ми е на сърце. За гувядата да се оправят
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В интерес на истината Левски затъна от своите уж легенди . Като почнете от великия Наско Сираков , който открадна милиони от клуба та до всички т.н. велики футболисти . Крадоха , крадоха и сега олеле майко Спас Русев не дава пари. Ами да върнат откраднотото и Левски ще е на печалба.
22
3
 
5
 
! Отговори
Киро Гела преди 7 години
Мои сте !!!
21
5
 
6
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
,,А,, Окръжна ви зове !!!
20
5
 
5
 
! Отговори
ЦСКА-София преди 7 години
Феновете на Обора да ходят да боядисват ковчега в син цвят и да викат попа. В целия свят няма да се намери будала да извади 24 милиона от собствения джоб.
19
2
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
До Пешконе викай "мецо" да не се обади. бих се обзаложил на скромна сума пари, че пак ще им се размине.
18
6
 
5
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До KeБаб РемувърЯвно наистина се смятат за отбор на народа - основна грешка. Отбор на народа щяха да са, ако бяха подкрепили ЦСКА, Ботев, Локо Пд, Пирин и т.н. Те избраха злорадството
17
1
 
3
 
! Отговори
KeБаб Ремувър преди 7 години
До Пешкофк се опитват да се отъждествят с държавата и да внушат общо чувство за вина. малко като том сойер дето търси кой да му боядиса оградата, само че том сойер е бял, и тука иде реч за козирка и дългове а не за варосване на пет летви.
16
2
 
4
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До Анонимен 2, когато взеха лиценза на ЦСКА на власт беше другарят Станишко Сергеевич съветския гражданин. Боко впоследствие ни набута титаните съвсем да ни опоскат
15
3
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
3000 човека ше има на геренбахче ако играят финал за второто мясно на купата на носителите на втори места. айде земете се стегнете.