Ще остане ли Спас Русев? Сини ветерани ще го убеждават

Силният на Герена намекна, че няма да остави клуба
7 мар 2017 10:07,
9
Ще остане ли Спас Русев? Сини ветерани ще го убеждават
Снимка: архив, Bulphoto

Собственикът на Левски Спас Русев планира среща с ве­тераните на клуба, съобщава "Тема Спорт". Тя трябва да се проведе днес.

Бизнесменът е искал такава да се състои още преди мача с ЦСКА, но тогава идеята не се е осъществила.

Два дни след извънредното Общо събрание на Левски на 20 февруари Спас Русев декларира, че ще се оттегли от управлението на клуба, защото имало натиск срещу него от феновете. Почти сигурно обаче той няма да го стори.

Вече на няколко пъти изпълнителните директори на "сините" Красимир Иванов и Диана Иванова, както и спортният шеф Даниел Боримиров, заявяваха, че се надяват той да размисли.

Русев също намекна, че няма да остави клуба след победата над ЦСКА. Той направи интересен коментар в една от социалните мрежи за мача - "Днес сме сини - Левски, футбол, изкуство".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Финният", нали беше обидена на феновете? Сега какво иска? Да го "обидят" и ветераните, ли?
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работата е на изпроводяк ! Кепенците скоро ще хлопнат !
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миналата година ЦСКА и Левски са били с равни дългове - около 25 милиона. Какво стана, ЦСКА ги закриха, като носител на Купата и класирани за Б група с тенденция тази година да се върнат в А група. Литекс ги изгониха в Б група. Левски го крепиха ББ и Дебелия, но тая работа свърши. И понеже много се подиграваха да ги видим те на кой ще вземат лиценза, че то вече и отбори не останаха със свободен лиценз.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако доиде отново Русев ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ РЪКОВОДИ ОТ МАКСИМАТА НИТО СИ ГЛАДЕН НИТО СИ НАЯДЕН СРЕДНЯШКО ПОЛОЖЕНИЕ ТАКЪВ ЩЕ И ОТБОРА БЕЗ МНОГО ПАРИ НЕ СЕ ГРАДИ ГОЛЯМ ОТБОР СПРАВКА ЛУДОГОРЕЦ
4
0
 
2
 
! Отговори
nqkoi преди 7 години
Вече ни хванаха за канарчета, защо ли ни смятат за толкова слабоумни. Русев подари акциите има няма преди седмица и сега ни баламосват как текат преговори и тем подобни глупости. Дано не съм прав, но Левски заминава по пътя на ЦСКА, може и да ги оставят в А група с бюджет да речем два три милиона, примерно осигурен от Столична Община, по модела Монтана. Нормално ли е да сменяш собственик през година и всеки следващ е получил акциите безвъзмездно и се хвали как само давал.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дължим 3-4 милиона на Нап - това е .Има 2-3 милиона на бивши собственици дето ще пият една студена вода ,че са издържали отбора на кредит .И 12 милиона за стадиона дето са разсрочени за 10 г .
2
1
 
7
 
! Отговори
Да, ама не! преди 7 години
Нито една победа не е в състояние да изплати 20 милиона дългове. Sad but true!
1
0
 
4
 
! Отговори
ц преди 7 години
Щом не се занимаваме с играта ,а с темата комунисти и фашисти -няма какво да кажем повече за футбола.

Спонсорирани публикации