Българи юнаци! Бихме Холандия насред София

Спас Делев вкара два гола за победата ни
Обновена: 25 мар 2017 23:41 | 25 мар 2017 23:40,
198
Българи юнаци! Бихме Холандия насред София
Снимка: Булфото

България направи истински подвиг с победа 2:0 над фаворита Холандия във важен мач от квалификациите за Мондиал 2018 в Русия. В герой се превърна острието в атаката на нашите Спас Делев, който с два гола окастри "лалетата" и остави нашите в борбата за класиране на световното първенство чрез баража.

Малцина очакваха, че нашите ще се противопоставят на европейския шампион, но командата на Петър Хубчев изигра страхотен тактически мач и въпреки че през целия мач съперникът доминираше, си заслужи победата. Задружна игра с почти безупречна защита отчая холандците, които независимо от надмощието си създадоха едва две-три голови положения пред стабилния в този мач Николай Михайлов.

С успеха България се изкачи на трето място в класирането на група "А" с 9 точки, изпреварвайки с 2 повече Холандия. Лидер остава Франция с 13 пункта, а втори се нарежда Швеция с 10. Следващия двубой на нашите е на 9 юни, когато гостуваме на Беларус.

Още за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
42
 
! Отговори
Димо преди 7 години
За вас ,,юноши бледи" ,всичко е купено и във футбола и в тениса и в други спортове. Как живеете? Как ЩЕ живеете,като от сега сте отровени нихилисти. Просто не гледайте спорт тогава .Факт е че има ,,черно тото".Но не може абсолютно всички спортни изненади през годините да са ,,купени"Гледам футбол и спорт от55 години и е имало много такива.Това вашето е болест ,да не можете да се зарадвате на нещо добро.Жалко поколение-неудачници с претенции. И все анонимни!!!
69
1
 
19
 
! Отговори
Владо преди 7 години
А, какво променя, ако ги бяхме били накрай София ?!
68
2
 
12
 
! Отговори
Ром преди 7 години
Браво.
67
1
 
19
 
! Отговори
шапка от фолио преди 7 години
Не са се продали холандците. Никакво черно тото няма тук. Виновни са ХААРП че така изманипулираха времето, че да разджурка главите им.Виновни са масоните и кемтрейловете над холандското небе.Виновни са рептилите и позицията на Нибиру спрямо Венера, Слънцето и Луната.Абе всъщност, Радев е виновен!...Добре тролят троловете тук, ама взеха да писват леко.
66
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубчев приложи играта на холандците от 70 години.(тоталния футбол) Хванеме ли топката - всичко на юруш към противниковата врата.
65
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Победата е хубава , но аз гледах второто полувреме и нашите не минаха центъра , само изритваха топката .
64
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С холандците добре минахме, (приложихме им нашенската тактика - кола със дини пред вратата и на контра каквото стане,преди мача и един от нашите си каза че така ще играем) ама с отбори които играят подобно на нас като Беларус не знам какви чудеса ще станат.
63
1
 
30
 
! Отговори
киреза 70 г. преди 7 години
БРАВО МОМЧЕТА.....ДАНО ВСЕ ТАКА ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТЕ!!!БОГ ДА ВИ ПОМАГА....А М И Н
62
2
 
31
 
! Отговори
Поздравления преди 7 години
за момчетата - чудесна победа! И съчувствия на онези, които се кефят единствено когато отборът ни загуби!
61
1
 
27
 
! Отговори
Италиянеца преди 7 години
Здравейте. Много хора пишат глупости без да са запознати с реалността а тя е.... Холандия бяха ужасно слаби и на ЕК това продължава и сега на СК от 2-3 години се лутат към нищото. За България мога да кажа, браво българи юнаци и само напред. Играхме добре и миналите мачове но нямахме късмет успех на гн. Хубчев и дано да продължат с успехите нашите момчета
60
5
 
5
 
! Отговори
:) преди 7 години
Я си вижте доходите пуснали са Ви като на сомалийчета.
59
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в Азия залагат милиони на такива мачове а ние сме майстори не само англетата
58
9
 
5
 
! Отговори
Ъпсурт преди 7 години
А холандеца пее аз съм българче...
57
8
 
28
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!турските *** ще получават инсулт мухахахахахаха...
56
4
 
21
 
! Отговори
True преди 7 години
Turskite krivoglavi trolove pometnaha ot zavist I zloba.
55
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2:0 са си 2:0. Който иска да си хейти на воля, че мачът е уговорен и т.н, но в краяна сметка резултатът е 2:0.Да не сте загубили в залаганията бе, хейтърчета? Ха- ха! Лузъри!
54
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хайде успокойте се - приемаме че сме много силни, а холандците много слаби. аре без нерви. топка се рита, глас се слуша. нашия стил на игра винаги си е особен. ние си играеме в пакет отзад, и напред квото стане, юруш на бананите и толкова. две контра атаки и туй то. холандците играят по друг начин футбола, обаче нашата тактика се оказа почеливша в случая. мислите ли, че те не можеха да играят като нас по същия начин. просто не им влиза в разбиранията за футбол.
53
2
 
15
 
! Отговори
майорски преди 7 години
в интерес на истината Холандците бяха уникалн слаби !!!Не че ние бяхме по силни ....но заслжено ги бихме !Холадия с този отбор не е за световно ....слаби са !така че ...ние играем ...каквото Господ даде !!!
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Холандия губеше от Турция ...губеше от какви ли не отбори с този отбор Холандия не заслужава да е на световнт ...по добре ние отколкото Хиландия !!!!Холандия са слаби ...така че нир побеждаваме !!!точка за сега сме на ниво ако бием беларус ..имамае шансове за бараж....Българи напред!!!!
51
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"126 Вица е добър, защото Холандия и без тези 3 точки се класира за световното, а вица става божествен, когато от залози за загуба съберат няколко милиона които даже и като евентуални световни шампиони не биха прибрали като премии."Много филми гледаш, вземи си бий два шамара да се приспиш набързо.

Спонсорирани публикации