Митов се шегува, харесал двама-трима от Реал и Байерн

В Левски правят селекция, но ще се съобразят с финансите на клуба
19 апр 2017 11:23,
4
Митов се шегува, харесал двама-трима от Реал и Байерн
Снимка: архив, Bulphoto

Селекцията в "Левски" няма да бъде правена на всяка цена и клубът трябва да се съобразява с финансовото си положение, каза треньорът на "сините" Николай Митов. Той дори се пошегува, че е харесал играчи на "Реал" Мадрид и "Байерн" Мюнхен, но клубът най-вероятно няма да може да си позволи да плати трансферите им.

"Вчера харесах двама-трима от "Реал" Мадрид и "Байерн" Мюнхен, но не можем да си ги позволим. Насочили сме се към такива, които отговарят и на класата, и на параметрите на "Левски", пошегува се Митов.

По думите селекцията продължава, а на "Герена" гледат футболисти. "Има време до 31 май, не искам да коментирам и играчите от съблекалнята на "Левски". Държа Лукин и Костадинов да останат, но това не зависи от мен. Най-важен е обаче клубът и трябва да се съобразяваме с финансовите параметри. Няма да взимаме на всяка цена, няма и да трупаме футболисти", каза наставникът на пресконференцията преди мача с "Дунав" в петък.

"Вчера Де Ноойер и Сукуна тренираха наравно с останалите, а Костадинов - на облекчен режим. Яблонски пък отпада със сигурност. Оправдания няма да търсим, трябва просто да влезе следващият. Познавам отбора на "Дунав", имат силен колектив и се раздават във всеки мач. Могат да изненадат всеки и няма да ги подценим", допълни Митов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митов. Ако беше отишъл на гей-парти вмисто да киризиш мача по телевизията и теб щяха да те харесат.......
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бе то и аз харесах Робен, ама няма милионите за него.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ники, с тия сакати футболисти, които се напреварваха да изпускат срещу Дунав, нищо не става. Ти нямаш вина. Много бездарници в отбора. Ние на кварталното мачле не правиме такива пропуски. Тия се напреварваха да бият високо над вратата при чисти положения. Абсурд.