Гришо повали великана Карлович в Мадрид

Димитров постигна победа в два сета над хърватина
10 май 2017 23:07, Красимир Ангелов
25
Гришо повали великана Карлович в Мадрид
Снимка: Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за третия кръг на турнира на червени кортове от сериите "Мастърс" в испанската столица Мадрид с награден фонд 6,4 милиона евро.

Поставеният под номер 12 Димитров елиминира 38-годишния хърватски ветеран Иво Карлович с 6:3, 7:5 за 75 минути.

210-сантиметровият Карлович пласира 11 аса, но 25-годишният хасковлия успя да реализира по един пробив в двата сета, за да триумфира за трети пореден път срещу съперника.

Подробности за успеха на Гришо четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До xДа, при ръст от 211 см. , Карлович е по-скоро дребосък!;)
9
3
 
3
 
! Отговори
x преди 6 години
ветеран може,но великан...?
8
2
 
5
 
! Отговори
до 12 преди 6 години
Карлович е безспорно най-добрия сервиращ в тура. В официалния сайт на АТП си има лийдърборд и всеки може да провери статистиките - Карлович е номер 1 на сервиз, като оглавява няколко от подкатегориите - На процент спечелени точки от 1 сервиз, на 2-ри сервиз е 5-ти, на асове е 2-ри, на процент спечелени сервиз геймове е 1-ви - а Григор го проби 2 пъти вчера
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6Само за протокола: Карлович не е чупил глезен, миналия сезон отсъства два месеца заради проблем с коляното. Пак през миналата година спечели два турнира 250 и игра финал на 500 във Вашингтон. За тази година е играл 14 срещи и има 6 победи и 8 загуби.Изключително сложен за преодоляване съперник, когато сервисът му върви - просто пробивите срещу такъв гигант са рядкост, а тайбреците се печелят изключително трудно.Браво на Григор за тази победа!
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако днес Гофен падне от Раонич, а Григор бие Тийм, нашия влиза в топ10 от понеделник! "Кумооон"!
5
3
 
11
 
! Отговори
До мда преди 6 години
Ех как искате и вие да сте ,,палячовци" с изработени с труд 10 милиона,ама само с мързел и завист не става.Когато си действителноТ.Ъ.П.,това няма как да ти се обясни. А колкото до рома ,да той го пие на Хаваите с кола. Няма фенове мушморок,има нормално мислещи хора.
4
2
 
19
 
! Отговори
Недоумяващ преди 6 години
Що из*р*оди се нароиха в нацията ни?Само като прочете човек драсканиците на част от посетилите сайта и му идва да завие като куче! Що за злоба? Що за простащина? Що за възпитание? *** се нацията ни. От високообразована, интелигентна се превръща в гаменска ***. Завист, лукавство, мошеничество - водещите черти на съвременния българин.П.П.Ами като знаете и можете много, дива*н*ета такива, ВИЕ заиграйте тенис и си хванете Шарапова или Никол за гадже! Хайде, чакаме Ви.
3
3
 
21
 
! Отговори
не4о преди 6 години
е как се е класирал за втори кръг като няма победа 2 години..***..имаме много малко спортисти от световна класа..трябва да си ги по4итаме и подкрепяме..не е толкова трудно..с омраза и завист не се постига нищо
2
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едни и същи ........ Едно и също .
1
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много добре игра!