Зауерланд отговори на капризите на Кобрата

"Два месеца са му достатъчни", заявиха промоутърите
25 авг 2017 10:30, Веселин Коларов
37
Зауерланд отговори на капризите на Кобрата
Снимка: Bulphoto.com

Два месеца са напълно достатъчни за подготовка за мача на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа за титлата в тежка категория, версия на Международната боксова федерация IBF.

Това заяви един от промоутърите на Кубрат Пулев - Кале Зауерланд по повод несъгласието на Пулев с датата за провеждане на мача. 

Както е известно, българският боксьор реагира остро заради липсата на комуникация с промоутъра и бе категоричен, че се нуждае от повече време за подготовка.

Зауерланд е постигнал договорка за мач Пулев - Джошуа на 28 октомври, като вариант за място на провеждане е Кардиф, както и Лас Вегас.

"Споразумението за мач срещу Джошуа е за края на октомври. Това са два месеца за подготовка. Определено са достатъчни. Все още преговаряме къде да се проведе срещата - в Кардиф или Лас Вегас", коментира Кале Зауерланд в кратко изявление пред Нова тв.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
9
 
! Отговори
Тцццццц преди 6 години
Брех, тука пак се е напълнило със хора с малки п ишки. Момчета, или там каквито се водите, като плювнете два три пъти по един шампион, анонимно разбира се п ишките няма да ви пораснат и ще останете същите непрокопсаници! Да се знае!
33
6
 
7
 
! Отговори
марко преди 6 години
Само прякора му е страшен ,,кобра " , ударите аматьорски , липсва нокаутиращ ,завършващ удар , иначе добра игра с краката , а трябва и с ръцете и главата .
32
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кобра бягаи ..тоя *** ще те остави в корито за цял живот ...ще те направи на мики маус още в 1 рунд...досега с пропаднали тюфлеци беше лесно а....СТРАХ А....***...
31
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето сигурно дори не са участвали на квартално състезание, камо ли да го спечелят! Къде да се сетят, че първо трябва в клуба си да изпъкнеш, да станеш градски шампион, после областен, републикански, балкански, европейски... Да си име в спорта от 10-15 години. И ЕДВА ТОГАВА получаваш шанс да играеш за 2-3 милиона! Ама то бираджии-разбирачи много. Кой от вас в своята професия е в световната десятката!?
30
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"тука много специалисти бе ***...я кажете вие кога за последно сте били претенденти за световна титла по каквото и да е било бе мишоци!"Кви претенденти, бе човек, питай дали са участвали на селска Спартакиада.
29
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2 месеца е крайно недостатъчно да се назобиш и изчистиш. Трябват поне 3, Джошуа си зоби вече, така или иначе трябше да се бие с Кличко
28
3
 
19
 
! Отговори
Смешник преди 6 години
Кобрата ако издържи 3.4 рунда и поне един път го удари чисто ще е постижение пак.Верно всичко може да се случи но физически нашия няма шанс
27
9
 
9
 
! Отговори
shady преди 6 години
От една страна 2 месеца са наистина малко за такъв мач. От друга страна както са писали по-долу нашият не трябва ли постоянно да тренира и да е във форма ?? Освен това тоя мач с Джошуа се гласеше отдавна и беше ясно, че ще го бъде - просто не се знаеше кога точно. Когато и да е мача обаче изгледите не са добри за нашия. Да вземе Андреа да изкара едни курсове по рехабилитация - ще са й нужни. И да вземе да се свърже с щаба на Джошуа да им се примоли да не го остави оня инвалид нашия след мача.
26
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пулев, май напълни патурите???
25
16
 
27
 
! Отговори
Tojo преди 6 години
тука много специалисти бе ***...я кажете вие кога за последно сте били претенденти за световна титла по каквото и да е било бе мишоци!Джошуа е убиец спор няма, но в тая категория и един удар е достатъчен и за разлика от вас мишки-турчета се надявам да е на Пулев..па ако падне негова си работа...паляци и комплексари само плюете.
24
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пулев е бита карта. Само вижте държанието на промърморите, че не го броят за слива.
23
8
 
23
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
няма значение дата, ония кога и да барне кобрата ли го ще го просне
22
8
 
33
 
! Отговори
Ох, мале, ох, кеф... преди 6 години
Пулев, сега е времето да се пенсионираш, преди Джошуа да те пенионирал. И внимавай с тези приказки да не ти разтрогнат набързо договора ти със "Зауерланд" и да те съдят за уронване на престижа на компанията! С тези евреи шега не бива! Овреме Андреа трябваше да те научи на английски и да бягаш зад океана, за да станеш по-добър, отколкото си. Дано се отървеш по-леко след побоя, когото Джошуа ще ти нанесе на 28 октомври.
21
2
 
40
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Всъщност, ако трябва да сме точни, Джошуа в момента е с приятели по някакви курорти и въобще не тренира. Пуска си разни селфита от барове и от басейни :) Пишеше че въобще не мислел за мача с Пулев. Така че нашия да не "риве", ами да използва това и да почва яко с тренировките (ама не в чалготеките с Андреа)
20
2
 
42
 
! Отговори
Роки Бълбоа преди 6 години
Хващай брадвата и почвай подготовката стига рева. С кличко ръкавиците били големи ринга мек. Сега времето малко. Когато биеше тези торби избрани от зулендър не рева сега ревеш.
19
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква подготовка - той така или иначе краят е ясен дори и на най - големите оптимисти, към които и аз се причислявам....
18
2
 
48
 
! Отговори
Смок преди 6 години
Срещу Кличко бяха ръкавиците, тука си постиля нашия да е *** виновен. Ама този път май няма да се навие въобще. Ако влезе аперкъта на Джошуа, на този правите на Кличко ще са му сладък спомен.
17
2
 
43
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Хм? Интересно. Значи на нашия 2 месеца няма да му стигнат, а на Джошуа? Може би тренира по-бързо от нашия и 2 за него се равняват на 6 :))))))))))
16
4
 
41
 
! Отговори
кличко преди 6 години
Змийчето отдалеч подготвя обяснението защо ще изследва пода на ринг отблизо... не знам, той не се ли готви по принцип, независимо с кой ще се боксира следва да е във форма,за мач да проучиш противника и стратегия 2 месеца са ок.просто го хвана шубето, че сега няма да се боксира с някакъв т.юфлек или кюфте. за кличко беше ок, защото онзи на 40, а Джошуа е друга бира... сега време му малко, ръкавиците на Джошуа пълни с тухли, рингът е мек... така по- добре, че да не го боли като се търкаля по него
15
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един професионалист,за какъвто се има Кобрата трябва да приеме задачата и да я изпълни по най добрия начин!!! За това взима пари и то много! Цяла година хапване и пийване по чалготеките и след това възмутен. Ами ще се поддържаш, да си винаги в кондиция бре! "Професионалисте"!