Кобрата атакува Джошуа: Стилът му е удобен за мен!

Джошуа пред "Дейли Мейл": Не знам как бих понесъл загуба!
5 сеп 2017 07:23,
34
Кобрата атакува Джошуа: Стилът му е удобен за мен!
Снимка: Reuters

Кубрат Пулев започна войната на думи преди мача си за 3 от световните титли в тежката категория на професионалния бокс. Българинът обяви, че има предимство срещу шампиона Джошуа заради стиловете на двамата.

"В бокса стиловете на боксьорите диктуват срещата между тях – заяви Кобрата. – В тази битка няма да има много прегръдки. Ще има здрав бокс! Антъни Джошуа е страхотен и опасен съперник. Но неговият стил пасва перфектно на моя".

Пулев явно вече е приел мисията да се подготви скоростно за двата месеца до боя.

"Подготовката ми върви много интензивно, заради краткото време, с което разполагам – добави Кобрата. – Ще бъда напълно готов, когато се кача на ринга, така, че той да няма никакъв шанс срещу мен", каза той, цитиран от "Труд".

Джошуа пък даде голямо интервю пред британския в."Дейли Мейл", в което разказа за изтощителните си тренировки.

"Когато се готвя за мач, се изключвам от света и знам само колко време остава – твърди британецът, който няма загуба в 19 мача на профи ринга. – Най-много мразя да направя 15 рунда на чувала и треньорът да ми каже: "Още един". Аз не съм от звездите с костюми по поръчка, утре някой може да ме бие и всички ще ме забравят. Не знам как бих понесъл загуба, защото бих искал да ме запомнят в бокса".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
17
 
! Отговори
Яcтpeб Османлията преди 6 години
Е няма по долно и гнусно циraнско племе от нас турците
8
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-голям е шанса да спечелиш 6-ца от тотото отколкото да видиш Пулев победител срещу онази машина за убиване.
7
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Андреа, купи ли вече парцел на Пулев в Орландовци?
6
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
може и да не ви се вярва но КУБРАТ ще победи без да парадирам но имам способности да гледам в близкото бъдеще мачът ще продължи седем рунда и поради отказване на ДШОШУА мачаще бъде прекратен и за победител ще бъде обявен КУБРАТ
5
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много се радвам, че ще има толкова скоро мач между двамата и един път завинаги да разбере тоя ***, че не става да бъде сред големите. Джошуа на 28 октомври ще го откаже от бокса веднъж завинаги.
4
14
 
4
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 6 години
До Анонимен 2И без твоите стиснати палци Джошуа ще му изправи кривата *** на този пулев ли, що е го не знам криводзурлат булгароид! Но само за да е сигурно, че ще отнесе здрав бой, ще прасна молитва-две на Аллах да му напомни на Джошуа, че е човешко задължение на всеки да набие канчето на някой българин поне веднъж през живота си!!Пожелавам приятен ден на колегата под 3!
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще бъда напълно готов, когато се кача на ринга, така, че той да няма никакъв шанс срещу мен", каза той, цитиран от "Труд".Муахахахахаха.......Е за тоя нямам думи колко е ***.
2
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав си Кобра, стилът му е удобен за теб за да те прехвърли в отвъдното. Направо не ми се мисли как ще му откачи главата оня.
1
9
 
32
 
! Отговори
Crow преди 6 години
България е зад теб и се надяваме да победиш! Пък каквото стане :)