България загуби от Германия и приключи в Евро 2017

Волейболистките ни отпаднаха, макар да водеха с 2:1 гейма
27 сеп 2017 22:13, Анисия Иванова
10
България загуби от Германия и приключи в Евро 2017

България загуби драматично от Германия с 2:3 гейма в плейофа за класиране на четвъртфиналите на Европейското първенство по волейбол за жени.

"Лъвиците" отстъпиха след тайбрек и приключиха участието си на шампионата. Германките продължават на четвъртфиналите, където ще срещнат домакина Азербайджан.

Момичетата на селекционера Иван Сеферинов започнаха много силно и взеха с лекота първия гейм с 25:14. По коренно различен начин се разви вторият гейм, в който германките взеха инициативата и поддържаха разлика от 4-5 точки, като затвориха частта с 25:20, пише БТА.

Българките започнаха разконцентрирано и третия гейм, като тръгнаха с 0:3. Постепенно намериха ритъма си и спечелиха с 25:16. Четвъртата част започна равностойно, но при второто техническо прекъсване Германия вече имаше аванс от 4 точки - 16:12 и до края не позволи обрат - 25:19 и тайбрек. В решителния пети гейм германките бяха по-свежи и дръпнаха с 8:5. До края българският отбор не намери сили за обрат и загуби с 11:15.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох котьооооооооооооооо
7
0
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Отпаднахме от по-слаб, но по-борбен и мотивиран противник.Треньорът ни е за смяна. Аз щях да взема по-адекватни прекъсвания от него, въпреки, че никога не съм играл волейбол.С това ръководство на волейболната ни федерация - толкоз !
6
0
 
3
 
! Отговори
Волейболистът 3 преди 6 години
..... Продължавам .... 3. ТАЗИ СРЕЩА ДНЕС БЕШЕ "НАРИСУВАНА" ЗА 3:0 ЗА НАС ... НО ЗАВЪРШИ - 2:3 за ПРОТИВНИКА .. Може ли да "вземеш" първи и трети гейм с такава солидна и добра игра , а да загубиш по най - ТЪПАШКИ начин втори и четвърти ?!?! Отново казвам - СТРАШНА ЛИГОТИЯ И НЕСЕРИОЗНОСТ ! Директно визирам титулярките - ЛОРА КИТИПОВА И ДОБИ РАБАДЖИЙСКА ! :( ... Като се има предвид , че първата е и разпределителката ! 4. ТРЕНЬОРСКИЯ ЩАБ Е СЛАБ ! СЕФЕРИНОВ ОСВЕН ДА СЕ РАЗХОЖДА , ДРУГО МОЖЕ ЛИ ?!?..
5
0
 
3
 
! Отговори
Волейболистът 2 преди 6 години
.... Питам и си отговарям сам... ЗАЩО ПАК ОТПАДАНЕ СЛЕД , КАТО СЕ ВИЖДА , ЧЕ ИМА ПОТЕНЦИАЛ ЗА МЕДАЛ ?!?! ..... Няколко основни причини , все важни обаче ! :( ... 1. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБА ПСИХИЧЕСКА УСТОЙЧИВОСТ И ПОДГОТОВКА. СЪЩО КАТО ПРИ МЪЖКИТЕ НАЦИОНАЛИ. В ТОЗИ ЕЛЕМЕНТ СИГУРНО СМЕ ЕДНИ ОТ НАЙ - СЛАБИТЕ В ЕВРОПА !!! 2. ТОТАЛНА ЛИГОТИЯ И НЕСЕРИОЗНО ОТНОШЕНИЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ СЪСТЕЗАТЕЛКИ ПО ВРЕМЕ НА САМАТА СРЕЩА! ПОВЕЖДАТ С НЯКОЛКО ТОЧКИ И ВЕЧЕ СА СИГУРНИ , ЧЕ ГЕРМАНКИТЕ САМИ ЩЕ СЕ "БИЯТ" ... :( !!!
4
0
 
2
 
! Отговори
Волейболистът преди 6 години
:( За мое и наше огромно съжаление ... НИЩО НОВО ПОД БЪЛГАРСКОТО СЛЪНЦЕ ! :( За кой ли път трябва да слушаме Сашката Йовков , че имаме ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ ... но ... нейсе ... трябва да се разделим рано рано с голям волейболен форум !!! Каквото при мъжкия национален отбор ... такова и при женския ! :( А точно тук и сега НАИСТИНА имахме ПОТЕНЦИАЛ за медал при жените ! :( Което ме кара наистина да се вбесявам зверски ... :( ЗАЩО ОБАЧЕ ПАК СТИГНАХМЕ ДО ... КРИВАТА КРУША ?!?! :( .......
3
0
 
2
 
! Отговори
от отбора човек преди 6 години
Няма треньор пиша Ви от Азарбейджан
2
3
 
2
 
! Отговори
маке-ариец преди 6 години
*** пак се е разходил, отупали са го за пореден път като боксова круша - факт!
1
0
 
4
 
! Отговори
Влади преди 6 години
Не, нямаме треньори! За оная п...а П.Константинов няма да говоря, но и онова дърто хюм.не Сеферинов не става за никакъв... Да имаш играч, като *** Янева и да не я пускаш( щото се опълчи на инджинера, като Казийски). С това ръководство на педерацията... нищо няма да постигнем. Да им.... .айката!

Спонсорирани публикации