Все още няма донор за Наим Сюлейманоглу, търси се

Медиците: Човекът трябва да е с кръвна група А или 0
4 окт 2017 13:15, Анисия Иванова
47
Все още няма донор за Наим Сюлейманоглу, търси се
Архив: Булфото

Търси се донор доброволец, за да бъде извършена трансплантация на черен дроб на легендарния щангист Наим Сюлейманоглу, съобщи неговият лекар, цитиран от електронното издание на в. "Стар".

Сюлейманоглу, известен и като "Джобния Херкулес", страда от остра чернодробна недостатъчност.

Още по темата

Д-р Аднан Багръачък, който следи състоянието на спортиста, съобщи още в профила си в социална медия, че Сюлейманоглу е разговарял по телефона с турския президент Реджеп Тайип Ердоган.

"Както повечето от вас знаят, един от най-важните спортисти в историята на турския и световния спорт Наим Сюлейманоглу се бори с чернодробна недостатъчност. Благодарение на възможностите на медицината общото му състояние за момента е добро. Вчера той говори по телефона с г-н президента и му благодари за проявеното внимание. Спешно обаче е нужен донор на органи, а времето намалява", заяви лекарят, цитиран от БТА.

Според източници от президентството Ердоган се е запознал със състоянието на щангиста и му е пожелал бързо оздравяване. Сюлейманоглу е благодарил на президента за проявения интерес към неговото здраве.

Наим Сюлейманоглу се нуждае от донор с кръвна група А или 0, който не страда от сериозно заболяване. Доброволни донори, които отговарят на условията, могат да се обърнат към центъра за донорство в болницата в Истанбул, в която се лекува Сюлейманоглу.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
0
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Зная истината боли.Не случайно в библията пише - "истината ще те освободи"
17
2
 
13
 
! Отговори
ВЧЕРА преди 6 години
Преди няколко дни медиите в Турция писаха че са дошли хиляди Доброволци и от тях 200 човека са Одобрени за Донори ?Даже Ердоган беше решил да си даде разширения от Алкохол Дроб .
16
0
 
4
 
! Отговори
До 16 преди 6 години
Разбираш ли си какво си надраскало, и изцяло потвърждаваш думите ми
15
7
 
1
 
! Отговори
до 13 преди 6 години
така е . И тази специфика може да се добави към категорията българи/християни .Мисленето не е от силните им страни.За разлика от смученето на ракия , крещенето , п.с.у.в....нето , расизма и тнт много силни страни.
14
0
 
4
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
Мисленето не е от силните ти страни!!!
13
2
 
9
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 6 години
Може и да е турчин но избяга от РОДИНАТА СИ !!! Затова не ме интересува !!! А и да му присадят черен дроб ,пак ще продължи да пие,така че безполезно е...
12
7
 
1
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
да , така е . отговарям на всички критерии за етнически българин , християнин и тнт.И без да влагам излишна субективност твърдя че нивата на лицемерие , мързел в по-горната категория двуноги е недостижимо високо.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
казано е отдавна - "парите и славата , развалят човека!", буквално и преносно
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въобще не ми пука за тоя ***
9
1
 
6
 
! Отговори
Реалист 2 преди 6 години
..... Още по - лошото за Сюлейманоглу , че освен здравата химия е имал много години огромен проблем с алкохолните запои и кадъните ....... Е колко мислите , че може да издържи организма му на това ?!?! ...... Бог да ги прости нашите момчета Милен Добрев и Величко Чолаков от какво си заминаха , според вас ?!?! :( ... Може да е "джобния Херкулес" , но НЕ Е от камък ...... Той дори е сравнително добре за своите 50 години и начина си на живот .......... !!!
8
0
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Да,ако са такива като теб със сигурност :-)
7
0
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
А при тоя е +як алкохолизъм
6
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а, има едни по-големи лицемери от мюсюлманите .викат им християни .
5
2
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
За Сюлейманоглу беше повече от ясно , че рано или късно ще стигне до това положение !!! Или онкологично заболяване ... или тежки проблеми с черния дроб и бъбреците ! ... Всички много добре знаем какво е най - важното в Олимпийския спорт - Вдигане на тежести ... Най - важното е с каква ХИМИЯ по- здраво да се "НАЗОБИШ" за да се изчистиш навреме за голямото състезание и да НЕ те хванат ... Колко мислите е "ЗОБИЛ" Наим за седем Световни титли и три Олимпийски такива , а ?!?! ...
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама нали турците не пиеха бе ХАХАХАААААААА -НЯМА по голями лицемери от мисулманите
3
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Е нали 500 души се натискали. Какво правят турските *** тука. Спасвявайте сънародника. То не е само да натискаш плюс и минус."Май требва и за теб да изпратят една линейка от Турция!
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нали 500 души се натискали. Какво правят турските *** тука. Спасвявайте сънародника. То не е само да натискаш плюс и минус.
1
1
 
9
 
! Отговори
лоша работа преди 6 години
Наркотиците и алкохола не прощават!Но важното е,че не е пушач!