Фантастичен Гришо се справи с Агут и е на 1/2-финал в Пекин

Българинът спечели след трисетова битка
Обновена: 6 окт 2017 10:18 | 6 окт 2017 10:12, Веселин Коларов
80
Фантастичен Гришо се справи с Агут и е на 1/2-финал в Пекин
Снимка: Reuters

Ракета №1 на България Григор Димитров се класира за 1/2-финалите на турнира от сериите  ATP 500 в китайската столица Пекин, след като надви 13-ия в света испанец Роберто Баутиста-Агут след 7-6(5), 4-6, 6-2.

Това бе и четвърти мач между двамата, както и трета победа за хасковлията срещу този противник.

Двамата обаче не се бяха срещали от 2014 година.

В спор за място на финала нашенецът ще срещне Рафаел Надал или Джон Иснър, които играят в момента.

Подробности за мача четете в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
8
 
7
 
! Отговори
криста преди 6 години
някои, дето като черни станции припяват как не са наши парите и успехите на Григор ще посъветвам да си плачат на тихо и тъмно и да оставят хората да отворят сърцата и душите си за наистина готини и хубави новини и хора.Да си фен е нещо велико - който не го е изживявал няма и да разбере. то и за футболните фенове да кажем така - на какво се радват - да не са техни парите и славата на футболистите ?Сбъркана българска работа.
10
9
 
16
 
! Отговори
Хасково преди 6 години
Браво на Григор ! Страхотно представяне ! Гордеем се с тебе и сме с тебе ! Успех !
9
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тенисът е спорт за аристократи. Не съм чул в страната на потурковците да има такива.Хеле пък тоя асковски кау-нь.
8
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комплексираните БГ панелкаджии се изживяват като някакъв фактор чрез парите, които Григор печели. Сигурно си мислят че са техни или че ще им даде от тях.Вместо да свършат нещо полезно, висят по форумите да го хвалят и по този начин да се чувстват и те нещо.Защото в реалния живот никой не им обръща внимание.
7
13
 
15
 
! Отговори
до 2,3 и 4 преди 6 години
Бие дел Потро - ***-пенсия, бие 13-я в света- какъв е този анонимник....Както е тръгнало, всички тенисисти трябвад а се отказват, след мачовете си с Григор. Лоша работа хейтърчета, пак сте в статията 5 минути след края на мача, но стария репертоар се изтърка- Слабак,посредственик, не играе за купа Дейвис, Аскоо... Давайте сега за данъците, вече е резидент на Монако и не плаща данъци в България- това е свежо!
6
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе много добър тоя Григор бе. Ама защо все срещу разни треторазрядни тенисисти.Защо не съм го чул веднъж да е бил Джокович, Надал или Федерер.Или ако се е случило някога, то те са играли я със счупен крак, я със счупена ръка, я с 40 градуса температура.
5
13
 
23
 
! Отговори
Мразя мангали преди 6 години
Браво на Григор! Този път показа хладнокръвие, но и играта му вече е друга,оттам идва и самочувствието и вярата че може да вземе мача! Започва да се усеща че може да надиграва и най големите, и то безапелационно! Имаме повод за гордост!!! А тези ман.г.а.ли с минусите са жалки! Ние знаем защо мразите Григор, защото вие мразите изобщо Българите! Скоро ще свърши вашата, когато това продажно правителство бъде заменено с Българи! Тогава ще работите, ц...игани мръсни! За хляба си, няма да е вече даром
4
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Григор Димитров - страшилището на анонимниците.Човекът, който стига най-много до втори кръг и по изключение до трети.Е, и ако турнират е някакъв азиатски да речем, като настоящия.
3
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Играло Дришнето с двама-трима смешници, било ги с голям зор и хайдеееее - най-великият тенисист.Ще го видя срещу Надал, как ще подсмърча 30-ина минути на корта, защото толкова му давам за да го приключи Рафа.
2
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха, какъв е тоя *** Агут бе. За първи път го чувам.Мислех че Агут са порода зайци.
1
13
 
22
 
! Отговори
Мачкай Гришо! преди 6 години
Браво Гришо!Отново показа характер.В следващият кръг ще играе срещу победителя между Надал и Изнер, които сега са 3:3 в първият сет.Още веднъж браво.