Надал на върха в Пекин, завоюва 75-та титла

Испанецът даде само три гейма на Ник Кирьос
Обновена: 8 окт 2017 17:50 | 8 окт 2017 17:48, Веселина Йорданова
20
Надал на върха в Пекин, завоюва 75-та титла

Рафаел Надал успя да спечели по безкомпромисен начин турнира в Пекин, след като на финала размаза с лекота Ник Кирьос след 6-2, 6-1.

По този начин Матадора дръпна на върха в световната ранглиста и същевременно завоюва 75-ата си титла през своята кариера и 6-а през настоящия сезон.

Това бе пети мач между двамата и трета победа за испанеца, който си отмъсти на своя далеч по-млад противник за загубата на турнира в Синсинати през август.

Световният номер 1 в мъжкия тенис проби и в двата сета по два пъти своя противник и успя да си удържи всички подавания.

Това бе и негова втора титла от китайската столица.

Още спортни новини четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: тенисРафаел Надал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надал го е подгонил страхът, че Федерер ще стане номер 1 до края на годината и се опитва да печели точки от всякакви турнири. Само че утре на турнира в Шанхай, Надал ако има пак късмет срещу нашия Гришо,на финала ще срещне най-вероятно Федерер....
15
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истинаският финал беше на полуфинала - Надал и нашия Гришо, факт!
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 9 Виталий Кличко преби и още един екзекутор на Майк Тайъсън -Дани Уйлямс.
13
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато коткит спят мишките танцуват.Шест от първите 10 са контузени и не играят от месеци.9 от първите 10 не са във форма от месеци.Тениса е в ТОТАЛНА КРИЗА..Щом като такива недоразумения като *** и Кириос играят полуфинали и финали на АТП 500 ...........слагайте кръста на световният тенис и настоящето поколение.Федерер, Надал, Джокович, и т.н, са ПЕНСИОНЕРИ, те просто не са от настоящето поколение.Но понеже НЯМА настоящо поколение .........
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До риторично 5Препикава оградата на Лили Иванова.
11
4
 
17
 
! Отговори
Хасково преди 6 години
Нашия падна вчера по- достойно от Ник....днес! Григор е добър по душа! Никол е добра в леглото, а Надал е добър на корта! Ако Никол си намери младоженец, Гришо ще бие Надал!
10
8
 
21
 
! Отговори
На фона на ... преди 6 години
...днешния финал, нека си припомним битката, която Надал трябваше да води с Григор вчера, за да стигне до финала.Поздрави на всички хейтъри, злословещи за тенисиста ни!
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 6 Приятел, фактите говорят! Аз говоря с факти. Майк Тайсън един от най-великите боксьори беше пребит от Ленъкс Люис, а следващата година Кличко с Ленъкс направиха велик мач и го водеше по точки Кличко тоя, но само кръвта от аркадата му наложи на съдията да спре двубоя. И след това Ленъкс не искаше реванш и каза: Аз с тази машина няма да се бия пак.Виталий Кличко остана единственият ненадигран в тежка категория.Най-големия!
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГАДОРЯНИ Гадорян, Гадорян, забравили сте да упоменете Гадорян!
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Охо, появи се поклонник на интелектуалеца ГГ?Да поздравим Едноклетъчното!
6
3
 
7
 
! Отговори
Стар фен до 4 преди 6 години
Смешно е да говориш неща коитоНИКОГА не си видял.Борт и Лейвър бяха велики играчи също.А колкото до Клей и Кличко явно си мното невръстен Кличко нямаше да има никакъвшанс срещу Касиус Клей,който беше с физиката на Джошуа но три пъти по пъргав и бърз. Така че дете всички тези които си изредил а и по предишни сме ги гледали И ти ще обясняваш след 30 години на някой хлапак че,,ТОЯ Меси " не е бил някакъв си ***.А той дали ще ти повярва ,е друга работа
5
12
 
4
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Де е наш Гришо?
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гадорян, не можеш да сравняваш поколенията..ще ме извинмяваш, но не можеш да кажеш че Макенроу е по-голям играч от Джокович или че Агаси е по-голям от Джокович. Просто е смешно. Все едно да сравняваш Пеле или Марадона с Меси. Разликата е огромна в полза на Меси. Или да сравняваш Мохамед Али с Витралий Кличко. Смях в залата. Виталий би го пребил на 2-та минута в първия рунд тоя.
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2 Надал си е Надал. Въпреки че съм фен на Федерер го слагам в топ 3. Федерер, Надал, Джокович!
2
24
 
8
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Най добрите са Макенроу, Сампрас, Агаси, Федерер. Другото е ала бала.
1
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
К'во се радва тоя маннгал не мога да рабера. Такава криза е в тениса, че си спомням приказките на Гриша Ганчев след маллоумния въпрос от журналист "Бихме Португалия?"И Ганчев: "И къде я бихме? На приятелски мач. Че тебе да те хвана, аз и оня дето ни снима и ние ще ги бием на приятелски мач. Роналдо дойде и даже не си изпоти фланелката. За к'во говориш?"

Спонсорирани публикации