Доволен Гришо: В най-великите моменти на кариерата си съм!

Поводът – класирането за финалите на Nitto ATP
26 окт 2017 12:00,
32
Доволен Гришо: В най-великите моменти на кариерата си съм!
Снимка: архив, Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров разкри, че класирането му за първи път на финалния Мастърс е един от най-великите моменти в неговата кариера.

Това стана факт след ранното отпадане на Сам Куери на турнира във Виена. Вчера Асоциацията на професионалните тенисисти официално потвърди, че Григор и Марин Чилич ще играят в английската столица.

"Здравейте, хора. Много съм щастлив, че се класирах за Nitto ATP Finals. Това винаги е било моя цел и когато вчера разбрах, че се е случило, изживях един от най-великите моменти в моята кариера досега. Благодаря на всички за подкрепата, гледам с очакване към момента, в който ще играя пред вас. Ще се видим в Лондон", сподели първата ни ракета.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
12
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само голямата четворка Фед, Надал, Джоко и Мъри имат до тук 300 (!!!) титли на ниво ATP.Никога в световният тенис не е имало по-силно поколение тенисисти. В момента играят най-силните в цялата история на тениса.И в този отбор от елитни играчи е и един Българин.
1
7
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Григор си е Григор. Не го сравнявате с Макенроу и Федерер. Григор в момента е най успелия българин в мъжкия тенис и едва ли скоро ще има друг. Поклон

Спонсорирани публикации