Лудогорец отстрани Берое след драма с дузпи за Купата

Етър победи Септември в другия 1/8-финал от днес
26 окт 2017 22:14, Красимир Ангелов
21
Лудогорец отстрани Берое след драма с дузпи за Купата
Снимка: БТА

Лудогорец хвана последния влак за 1/4-финалите от турнира за Купата на България. Шампионите победиха Берое с 4:3 след изпълнение на дузпи у дома. Редовното време завърши 1:1.

Камен Хаджиев изведе гостите напред в 24-ата минута. 12 след това Густаво Кампаняро изравни от дузпа.

След като на двата отбора не стигнаха 120 минути да се победят, при наказателните удари Райнов и Виданов изпуснаха за Берое, а единствено Александър Василев не успя да вкара за Лудогорец.

В друг осминафинал, игран по-рано, отборът на Етър Велико Търново победи Септември (София) с 2:1 на стадион „Ивайло“ и така си осигуриха място в следващата фаза.

Две попадения за домакините отбеляза централния нападател Иван Петков, а появилият се като резерва Борис Галчев вкара единственото попадение за гостите.

Всички подробности за двата мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
4
 
! Отговори
??? преди 6 години
а нещо за пародията, която ЦСКА изигра срещу Враца???за изгонения играч, за отменения гол.. такива работиаз не, че нещо казвам,но...:)))
19
0
 
4
 
! Отговори
да,бе преди 6 години
да, а Василев от Лудогорец пропусна дузпата , защото сигурно от Берое са му платили, налито бива глупости ама...
18
1
 
5
 
! Отговори
до 16 преди 6 години
за играта с ръка си абсолютно прав, съдията спести дузпа за Лудогорец. Но също е вярно, че дузпата, която даде, беше много спорна, Кампаняро се свлече без да има контакт, той дойде впоследствие! Освен това, играта с ръка в 85-мин я направи Виданов и изглеждаше ненужна, пак той пропусна решителната дузпа. Нищо не казвам, но...
17
0
 
3
 
! Отговори
Смешко преди 6 години
Смешнико, и ние излязохме с 6 промени в състава!
16
5
 
4
 
! Отговори
да, бе преди 6 години
дузпа и то 100 %, а не като на някои други отбори, които до толкова са научени на подарени дузпи, че когато не получат такива се оплаквата за прекрасната игра с ръка на играча на Берое в наказателното второто полувреме коментар ???:)))
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само като видиш развитието, Берое повежда в Разград и ооо колко изненадващо, само 10-11 минути по-късно - дузпа за Лудогорец!
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова са им нагли вече феновете, че вижте състава им с "резервите" от вчера:титуляри:Ренан (вр), Лукас Саша, Георги Терзиев (к),.Рафаел Форстер, Александър Василев, Яцек Гуралски, Густаво Кампаняро, Вирхил Мисиджан, Жуниньо Кишада, Светослав Ковачев, Жоао Пауло. Резерви:Хорхе Броун (вр) Натанаел, Игор Пластун, Анисе Андрианантенайна, Марселиньо, Джоди Лукоки, Клаудиу Кешерю.В тимовия лист 15 чужденци и 3 българи! "Резервите" им са по-скъпи от ЦСКА и Левски взети заедно,вижте в трансфермаркт
13
6
 
4
 
! Отговори
до 12 преди 6 години
успокой се,ще свикнеш с доминацията на Лудогорецспокойно:)
12
0
 
3
 
! Отговори
! преди 6 години
До не, беМоже ли да си толкова ограничен?? Това е риторичен въпрос.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5не Ревал, но Барселона бяха на стадион Берое преди месец.
10
9
 
5
 
! Отговори
никъде преди 6 години
Лудогорец е в Европа, а ще играе там и след Нова година, а останалите български отбори са никъде ама никъдеа платените съдии срещу Ботев Враца и Монтана ги видяхмесрам
9
3
 
10
 
! Отговори
Кило кренвирши преди 6 години
Хахаха, голям мач.Пролича си "класата". Хахаха. С платени съдии до това ниво се стига
8
9
 
4
 
! Отговори
не, бе преди 6 години
не, бе публиката не е била на стадиона заради Реалдошла е на стадиона да гледа Берое ама ги нямаше за съжаление:))))))))1982 ?? добре дошъл 35 години по-късно и тия ръждясали спомени си ги прибери да те топлят !!!
7
5
 
15
 
! Отговори
do 6 преди 6 години
когато всичко беше честно, т.е. имаше футбол. Берое докара Ювентус с 8 от бъдещите световни шампиони(1982) и ги би с изцяло български състав. Понеже комунистите са подкупни като съдията се съгласиха третия мач да се играе пак там, а не както е по регламент на неутрален терен. Атлетико Билбао бихме и т.н. Докарахте Реал Мадрид в София, а не на кренвирш Арена и публиката беше там заради Реал, а не заради някакъв отбор шведи.
6
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5алоуууу, ***. Берое кога докара Реал Мадрид в Стара Загора бе шyндeк?
5
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големия отбор Лудогорец, с две каруци публика, с помощта на съдията, едвам "победи" Берое. Били големи, му-ха-ха, пълно с миганьори.
4
9
 
16
 
! Отговори
до врабчето преди 6 години
Яж си кренвирша и неговори глупости. Съдията беше обработен с кренвирши, в Европа никой няма да ви даде такава дузпа. Херо го знае, Киро *** го знае и съдията го знаеше, и удари едно рамо.
3
20
 
13
 
! Отговори
Орли преди 6 години
И с резервите ги бихме. Само Лудогорец.
2
13
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Да този път е развързал повече кесията и виж колко много дузпи се иппълниха.Даже са му останали пари и да купи един двама от Беоре да ги изпуснат.
1
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Киро Гелосания Домуз плаща яко.