Националите ни по карате киокушин заминаха на състезание в Беларус

Състезателите на БККФ ще се изправят срещу бойци от Украйна, Беларус, Казахстан, Иран и Русия
Обновена: 26 окт 2017 14:59 | 26 окт 2017 14:51, Боряна Павлова
Националите ни по карате киокушин заминаха на състезание в Беларус
Снимка: БККФ

Националният отбор на Българската карате киокушин федерация (БККФ) замина за Беларус, където ще се състои ежегодното открито първенство по бойното изкуство. То ще се проведе в събота (28 октомври) и в него ще участват над 250 бойци от Украйна, Казахстан, Иран, Русия, Беларус и България.

Първо за Купа Гомел ще се състезават мъжете, а след това - за Купа Сакура над Сожем, на татамито ще излязат младежите и девойките.

Сенсей Христо Христов е треньор на мъжете от отбора на БККФ, които представят страната ни в Беларус, а сенсеите Живко Андреев и Милуш Драганов са наставници на юношите и девойките ни.

Националите ни по карате киокушин заминаха на състезание в Беларус
Снимка: БККФ

Мъжкият тим, който ще се бие за купа Гомел, е в състав Дилян Николов (65 кг), Ивайло Маринов и Пламен Дойков (70), Иван Иванов и Димитър Димитров (75), Светослав Стойков (80) и Алексан дър Йорданов (85).

От младежите за купа Купа Сакура над Сожем ще се състезават Жасмина Янчева, Гергана Паунова, Галя Атанасова, Мария Чепилова, Симона Иванова, Мартина Хаджийска, Борис Джорапов, Миглен Димитров, Лъчезар Палачоров, Валентин Вълчанов и Яни Кръстев.


Още от
Спонсорирано съдържание