ЦСКА би Лудогорец в Разград, мечтае за титлата

"Армейците" обърнаха с 2:1 "орлите" в Разград
70
ЦСКА би Лудогорец в Разград, мечтае за титлата
Снимка: Булфото

ЦСКА-София изигра страхотен мач в Разград и победи шампиона Лудогорец с 2:1 в среща от Първа лига та България.

Домакините дръпнаха в резултата след гол на Кампаняро (50), но с попадения на Каранга (59) и Меркадо (71) "червените" заслужено стигнаха до победата и трите точки.

С тази победа ЦСКА-София отново е в играта за шампионската титла, като "армейците" вече изостават само на две точки от Лудогорец и първото място.

Подробности за дербито четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: ЛудогорецЦСКА-София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня с *** венци - Петричев, нещо да е казал след мача?
32
8
 
18
 
! Отговори
До няма вече преди 6 години
Няма дерби, защото леески не става за нищо, яде звучно бой от 10 мача с великия ЦСКА и едва се добра до равен един път. Ако не го подпират съдиите (мача с Локо) и победа в АФГ няма да хванат.
31
24
 
17
 
! Отговори
Няма вече дерби преди 6 години
Няма вече дерби, защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
30
4
 
23
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 6 години
От много години насам ще има някаква интрига за титлата в първенството, браво на ЦСКА. Това са двата отбора, които са една класа пред следващите ги в първенството.
29
32
 
22
 
! Отговори
Нормално мислещ. преди 6 години
Е браво, най - накрая Литекс Етрополе победи. В сектора на гостите, нормални хора не се видяха. Видя се група пощурели маймуни, който се опитаха да си счупят крайниците в адекватно построеното за тяхното държание сектор. Сектор за диви животни. Ако бяхме нормална държава, полицията трябваше да влезне в сектора за диви животни и пощурелите маймуни да бъдат усмирени с палки, гумени куршуми, кучета, водни струи и всякакви други средства. Да не забравя, в България футбола отдавна умря!
28
8
 
30
 
! Отговори
АРМЕЕЦ 2 преди 6 години
... СПРАВЕДЛИВОСТТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА в днешния двубой и заради изключително ПРОСТАШКОТО , СЕЛЯНДУРСКО И ОТКРОВЕНО ТЪПО ПОВЕДЕНИЕ на "любезните домакини" от Разград в дните преди срещата и на самия стадион !!! ... Какъв беше този "СЕКТОР ЗА ГОСТИ" ?!?! Шумоизолиран ? Обграден ? Защо ? Страх , а ? Да ни бяхте оставили тогава на 2-3 километра от съоражението да гледаме мача на видеостена ! Да НЕ "пречим" и "смущаваме" така наречената "Домакинска публика" ! ПОКАЖЕТЕ МИ ДРУГ ТАКЪВ СЕКТОР В ЕВРОПА !!!..
27
12
 
34
 
! Отговори
АРМЕЕЦ преди 6 години
:) Що така , бе , Кире ?!?! ... Кво стана ?!?! :) ..... 14 срещу 10 бяхте ... смешен червен картон ... 1000 - процентова дузпа - НЕотсъдена ! ... Шумоизолиран сектор за гости ?!?! ... И накрая ... КО ?!?! ... 1:2 ... Що така , бе , Гелосан ?!?! ... Май май само с КРЕНВИРШИ и ПАРИ НЕ става ... Трябва и ... СЪРЦЕ , а ?!?! Пък ти , Кирчо , ако искаш си "КУПИ" още 10 ПОРЕДНИ "ТИТЛИ" от бате ти ЛОБИ Михайлов и компания ... Прав ти път ! ... ОЩЕЕЕ ОТ ДЕТЕЕЕЕЕЕЕ .... :) :) :)
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 26Бас хващам че ДеДио Роси няма да направи лс шампион, е то с голаджии защитници две макар и добри дървета Ябл и Прох не става.Видяхме липсата на класа при Буш и че Обертан като бъде хванат по- сериозно издиша.За Мапуку не ми се даже и говори.
25
4
 
32
 
! Отговори
:):) преди 6 години
в Разград не ги е яд толкова от загубата колкото в Подуяне...
24
28
 
10
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 6 години
За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата и турските сериали...
23
30
 
15
 
! Отговори
полуидиот преди 6 години
категоричното и окончателно становище на УЕФА, че ЦСКА-София е съвсем нов клуб без титли и история.
22
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе по долумного добре знаеш кой фалира ЦСКА и как се крепи от държавата..ренското отборче.Май много ви боли, че лудопилец ви разпиля без усилие, а други много по- добри от тях армейци ги разбиха само след седмица и то в Разград
21
28
 
11
 
! Отговори
Цска умря преди 6 години
По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
20
3
 
27
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
браво на цска...ако няма конкуренция няма и спорт...искрено се надявам да видя отново цска от 80те години...това само ще е от полза за футбола у нас...
19
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тц-тц, кога Интернет стигна до Ловеч и Етрополе, кога станахте от ЦСКА. Скоро да сте проверявали в Търговския регистър от кой отбор сте всъщност? :D Отборът на сърцето бил един за цял живот... Вие го сменихте и това отлично го знаете. Какви хора сте вие, бре, днес отбора, а утре?...
18
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма радост, краварите мучат, делиорманците не знаят къде се намират слвд катоббяха надиграни от 10 човека на собствената им с..елска арена!!!!пред всичките им 200 -а беззъби кренвиршски фенове.Гело..саният както винаги беше платил на чернодрешко да бута с..капаното им румъно -бразилско отборчеКласен ЦСКА обърна отбора без история и традиции, е не става само с пари Киро
17
5
 
28
 
! Отговори
Hafen die Wahreit преди 6 години
ГОЛЯМ мач!!! На терена имаше само един отбор- ЦСКА! И с десет души надиграха Крейзи Форест, като ЦСКА можеше да вкарат още. Лудогорец не успя да покаже, това което показва в ЛЕ- беззъби, мудни, без ищах за игра. ЦСКА в момента притежава най- добрите футболист в България. ГОЛЯМО БРАВО за самоотвержеността на момчетата!!!
16
6
 
31
 
! Отговори
Долу Олигарсите! преди 6 години
Олигархът Домусчиев презира българския народ, има видеота в YouTube, където той с ярост на очите крещи по телевизията, че българите са мързеливи и некадърници, които заслужават заплата 200 л. и отпуска 3 дена в годината.Който подкрепя неговия отбор и Домусчиев, първо не уважава себе си, и второ обрича децата си да живеят като poби цял живот.Бойкотирате олигарсите, а качествен футбол гледайте в Англия, Германия, Испания и Франция - там играят чужди футблисти, също както в Лудогорец.
15
4
 
33
 
! Отговори
преминаващ преди 6 години
Лудогорец загуби. Всички аналисти от ПодуЯне са ни ясни. Има ли значение какви документи са били при регистрацията - те бяха бандити! Сега се оказва , че много са такива неплатили, но разсрочили. Май не се харесва на някои фактори, че идва мощен отбор, който има хъс, публика и е отбор. Ядосвайте се и плюйте!
14
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Лиска Етрополска, може в скоро време и първа титла да вземат в историята си от 2016-та