Рекордно класиране за Гришо! Вече е №6 в света!

Втората ни ракета Александър Лазов е вече 359-и
6 ное 2017 08:21,
74
Рекордно класиране за Гришо! Вече е №6 в света!
Снимка: архив, Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров вече е №6 в света. Това е рекордно място за Гришо в ранглистата на АТР.

Димитров вече има 3650 точки, като през миналата седмица достигна до 1/8-финалите на турнира "Мастърс" в Париж, преди да отпадне след свиреп мач срещу американеца Джон Иснър. Тази седмица Григор няма участие, а от следващата стартира във финалния "Мастърс" в Лондон.

За рекордния ранкинг на българина, чието най-добро постижение беше №8, спомогна и обстоятелството, че Новак Джокович и Анди Мъри загубиха точките си от Париж, тъй като не участваха.

На 155 точки пред Григор на петото място е Марин Чилич от Хърватия, който го заемаше и миналата седмица. Четвъртата позиция е за Доминик Тийм от Австрия, който се придвижва с две места напред. Трети е Александър Зверев от Германия, а на върха е Рафаел Надал, следван от Роджър Федерер.

Втора ракета на България е Александър Лазов, който прогресира с 4 места е вече е номер 359. Димитър Кузманов прави отстъпление с 11 позиции и е 383-и.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обаче еваларката правя на Григор Димитров.Много комбинативен тип, типичен балканец.Хвана се с Мария Шарапова, когато беше във връхната точка на кариерата й и така попадна в прожекторите на световния тенис.Като поредното гадже на Мария Шарапова.Сега вече е звезда. Хората свикнаха с него.Още веднъж искам да го поздравя за брилянтния му ПР-ход.
39
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не искам да звуча и аз като повечето тук и да обиждам Гришо, но той реално напоследък не е имал кой знае какво представяне, а се издига до 6-то място. Странно е. Значи другите уж топ тенисисти дори и толкова не са спечелили. Иначе дано да се изкачи още момчето, но и на мен ми прави впечатление, че нивото е ниско в момента.
38
6
 
11
 
! Отговори
до 46 преди 6 години
Ако имате предвид Кака Николина Шварцингерова, то тя не е мулатка,а тунингована мелезка от 16 породи.Може дори отдолу да е с две.
37
6
 
6
 
! Отговори
X до 43 преди 6 години
Разбира се че не, аз говоря за публиката и тя има ораво да се радва. А Григор си има занимание едва ли чете тука какво пише, ако го прави силно му препоръчвам да спре.
36
10
 
24
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
В 10 сутринта талантливи българи коментират ,,бездарният,, Григор Димитров ! Абе ,момчета,вие които сте безработни и чакате от мама и тате 5 лева да си купите кебапчета на промоция и бира-кен,които сте били освободени от физическо възпитание като недъгави,вие ли сте тия,които ще дават оценка на Димитров ? За тая работа има ранглиста,бе селяци...
35
8
 
12
 
! Отговори
X преди 6 години
Тука всичките тенис експерти са се изказали, кой от кой по-първа ракета. Ако не било така, нямало да е шести и какво сега не може да се радва човек?
34
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ако първите пет внезапно умрат, тогава Гришо със сигурност ще стане номер едно.Пожелавам му го от все сърце.
33
9
 
9
 
! Отговори
do 31 преди 6 години
Професията е вид трудова дейност, която изисква продължително и интензивно обучение и владеене на специализирани знания и умения и обикновено се регулира от професионална организация, етически кодекс и процес на лицензиране или сертификация.Хайде сега кажи Григор няма ли за професия тенисът?
32
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой народ има такава поговорка " Я не сакам да съм добре , ама Нане да е зле " . Това представляват всички , които коментират със злоба успехите на Григор .
31
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи викате всеки който не изпадат в *** възторг от това че Гришнето се изкачва в ранглистата като пада, е комплескар, хейтър и злобар.Да ви имах логиката.За мен вие пък сте блеещи овце, които са нещастни лузъри и се идентифицират с чужди успехи за да избиват комплексите си.Помислете да видите, че аз съм по-близо до истината от вас.
30
8
 
2
 
! Отговори
Професор преди 6 години
До АнонименНещо по-умно да имаш за казване?????
29
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, пожелавам му да стигне номер 1.
28
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 31 Ссстига беее...тенисът не е професия за такива като теб. Но човек който си изкарва парите от тенис или от какъвто и да било спорт се нарича професия. Затова има и израз "професионален спорт."
27
8
 
8
 
! Отговори
Тц преди 6 години
Поздравявам всички злобари с парчето "Направо ги убивааам, пръцкам, пръцкам"Вече не е модно да си хейтър, купете си нова дрешка!
26
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно е как пълни некадърници и безработници пишат мнение за Григор . Кажете ми кой в своята професия е 6 в света , НИКОЙ .
25
6
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Сега е моментът и първите 5 да спрат да играят.
24
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Засрамете се, какви българи сте, как може само помия да бълвате? За това никой народ няма да уважава България, щото над 90% сте *** :( Гнус
23
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Григор може да бие Джокера, само ако сърбинът излезе на корта в инвалидна количка и с две гипсирани ръце. А също и без ракета.Тогава да.
22
6
 
11
 
! Отговори
6матка преди 6 години
Харесвам тениса. Харесвам Григор Димитров. Уважавам това, което е постигнал, както и начина, по който представя България пред света. Това, което ми се струва странно обаче (и не го приемам като положителен резултат) е, да се изкачваш в каква да е листа, не заради това, което правиш, а заради това, че някой не участва, защото е контузен. Аз така разбрах от статията. То е като в търговията -да си рекламираш стоката не като изтъкваш качествата ѝ, а като оплюваш стоката на конкурента.
21
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом като и някакъв хасковски се-ляк влезе в Топ-10 при това прекарвайки повече време в леглата на разни многократноупотребявани баби, отколкото на корта, излишно е да коментираме нивото на така наречения професионален тенис.То никога не е било толкова ниско.

Спонсорирани публикации