Борисов отсече: Базата на ЦСКА си е на ЦСКА!

Той допълни, че не се меси в отношенията на феновете
12 ное 2017 17:20,
34
Борисов отсече: Базата на ЦСКА си е на ЦСКА!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че базата на ЦСКА си остава за клуба и за нищо друго не може да се използва.

Борисов коментира темата за предстоящия търг за стадион Българска армия и базата в Панчарево по време на официалното откриване на основно реконструираната и обновена зала "Асикс Арена" /бивша Фестивална/ в София.

"В отношенията на феновете не се меся. Базата на ЦСКА си е на ЦСКА, и за нищо друго не може да се използва. Вървят много добре в шампионата, това, което ние трябваше да осигурим, е спокойствие и възможности да се развива клубът", каза Борисов и допълни, че отборът им върви повече от добре.

В отговор на журналистически коментар: "те май са два", Борисов каза, че ЦСКА е клуб, който може да поддържа и три, и четири отбора винаги.

По думите му ЦСКА навремето е имал отбори, в които всичките са били национали и резервите им също.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: базаЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЯМА ДРАМА С БАЗИТЕ НА ЦСКА. СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФИРМИТЕ СТОПАНИСВАЛИ ПРЕДИ И СТОПАНИСВАТ СЕГА ЦСКА, А ИМЕННО "ПФК ЦСКА АД" И "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" СА ЕДНИ И СЪЩИ! ГАНЧЕВ И ИНДЖОВ! ТЕ СА ПЛАЩАЛИ И ПРЕДИ, ПЛАЩАТ И СЕГА ЗА ЦСКА! ПОЛЗВАЛИ СА БАЗИТЕ ПРЕДИ, ПОЛЗВАТ ГИ И СЕГА!
7
6
 
11
 
! Отговори
:):) преди 6 години
понеже все едни тъ пи намеци Литекс Етрополе, да ги питам левскарите, когато дълги гидини по тошовото врене се казваше Левски Спартак обефинение на два клуба, тез титли на онзи отбор като какви са, от тези на днешния левски или на друг отбор. Отговора ви ми е ясен и е нормално да е такъв,така че и с ЦСКА Литекс и т.н е ясно и тез заядлици вече са безмислени. Да не би феновете на литекс фа са станали цесекари....
6
12
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Червените имат право да слушат, да мълчат и да изпълняват...
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина ли левскарите преди 1944 г. са били ремсисти?
4
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама Борисов вече и за базите на ЦСКА ли решава.Няма ли Съд, Прокуратура. Баси и пародията на държава.
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кво да - с министерство Кралев разделиха 25 млн дългове на истинското ЦСКА и Литекс-Етропле на приятелче татари мафиоти тръгва от нула, така ли?Плюс собственост на базите. Също без пари. Подарък от Собственика на ГЕРБ така да се каже.И това ако държава. Толкова *** народ няма и в Занзибар. Прав е оня, комунистическия професор.
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА КОЕ ЦСКА Е БАЗАТА БРЕ МУТРО,МИ,ЧЕ ТО ИСТИНСКОТО ЦСКА МИНАЛАТА ГОДИНА ФАЛИРА И ГО ЗАКРИХА,СЕГА ИМА ЕДИНДОКАРА ОТ ЛОВЕЧ В СОФИЯ СЕЛСКИ ЛИТЕКС ,КОЙТО ТВОЯ АВЕР ОТ МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ ГРИША ГАНЧЕВ ПРЕКРЪСТИ НА Ц(*КА И ТИ МУ ХАРИЗА БАЗИТЕ НА БИВШИЯ ФАЛИРАЛ КЛУБ И ОПРОСТИ МИЛИОНИТЕ ДЪЛГОВЕ НА ФАЛИРАЛОТО ДРУЖЕСТВО.
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винету може да казва нещо си само за "Бистришките тигри" относно другите си има независим съд или случайно го е забравил и като винаги се изказва неподготвен.

Спонсорирани публикации