БГ Роналдо смени футбола с ММА, излиза на "Spartacus"

Ще изляза без страх, закани се Златков пред Bulgaria On Air
28 дек 2017 14:30, Красимир Ангелов
37

Шестият турнир "Spartacus", който ще се проведе на 13 януари в зала "Арена Армеец" в София, ще даде възможност на любителите на бойните изкуства да се насладят на 15 двубоя в стил ММА и К1. Участие ще вземат състезатели от различни страни от цяла Европа.

В това число влиза и вече бившият футболист Даниел Златков, който изненадващо смени професията си с MMA. В студиото на "България сутрин" известният като "българския Роналдо", заради приликата му със суперзвездата на "Реал" (Мадрид), играч отбеляза, че е готов да излезе на ринга безстрашно, а футболът далеч не е на дневен ред.

Гостите в студиото подчертаха, че у нас няма друг подобен случай на футболист, който избира да продължи кариерата си в бойни спортове.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 МММ, Тоя не му е посягал, а само му шушнеше на ушенце и оня побесня и си извъртя главата и го лепна с лице в носа. Това беше. Посягането по-скоро беше от Петров.
10
4
 
0
 
! Отговори
Бау преди 6 години
*** верно много прилича на Роналдо ..
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до МММ Ако си гледал внимателно Петров му удари една глава извъртайки се гневно и рязко към лицето му и му разкървави носа.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до МММ Брат, върви се прегледай!Къв бокс имаме? Кви щанги? Ква борба? Те отдавна умряха!
7
0
 
15
 
! Отговори
MMM преди 6 години
Eдна глава се опита да удари на готвача и си разби носа... Всъщност, ако беше биткаджия, никога нямаше да посегне на това недоразумение. Явно ще гледаме шоу...
6
2
 
5
 
! Отговори
MMM преди 6 години
Въпреки тоталния упадък на спорта ни, все още има такива, които са на прилично ниво - бойни спортове, бокс, борба, художествена гимнастика, малко щанги. Във футбола, обаче, нещата са трагични. В този ред на мисли, ако мачът не е някакъв тотален комикс като МакГрегър и Мейуедър, не съществува футболист, още повече посредствен, да се противопостави на БГ професионалист в ММА. Само не разбирам: *** ли е; за пари ли е; някой го е заблудил ли или наистина си вярва?
5
0
 
10
 
! Отговори
Уеуе преди 6 години
Педигрийпаллллллллл на МАХ
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя с оня другия *** Тото бяха комичната двойка в Брадъра. Заканваха се на един дебел пенсионер когато бяха на пияна глава. Жалки смешници.
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гейналдо, това не ти е оня Плондер Петров да му се заканваш. Така ще те убъхтят, че след първия бой и ще искаш пак да си футболист..
2
0
 
10
 
! Отговори
game1 преди 6 години
Уоу, брутално! Дани няма голям шанс там! Много са различни спортовете и е опасно. Едни е да си *** в биг брадър, но истински боец не се става така.
1
0
 
27
 
! Отговори
Чалгопитек преди 6 години
Тоя зализания ще излети от залата със скоростта на бит пеееерасс.