Обявиха причината за смъртта на Астори

Капитанът на Фиорентина е починал след спиране на сърдечната дейност
Обновена: 4 мар 2018 22:18 | 4 мар 2018 22:12, Красимир Ангелов
41
Обявиха причината за смъртта на Астори

Капитанът на Фиорентина Давиде Астори е починал от "спиране на сърдечната дейност по естествени причини", заяви прокурорът от Удине Антонио Де Николо.

"Странно е, че такова нещо се случва на професионален футболист, чието здравословно състояние се следи стриктно и не е имало никакви предупредителни сигнали", каза прокурорът.

Още по темата
31-годишният италиански национал бе открит мъртъв в хотелската си стая тази сутрин. Отборът на Фиорентина бил в хотел в Удине преди гостуването си на Удинезе в Серия А.

Вратарят на Фиорентина Марко Спортиело видял за последно Астори жив снощи, докато играел видеоигри.

Собственикът на Фиорентина Андреа Дела Вале сподели, че капитанът на тима Давиде Астори в понеделник е трябвало да подпише нов договор с клуба.

"Когато си помисля за семейството и съотборниците му не знам какво да кажа. В понеделник щеше да подпише нов договор. Първоначално искахме да го направим миналия четвъртък, но беше отложено поради лоши атмосферни условия. Все още съм в шок", каза Дела Вале.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Общото е, че профи спортистите ги принуждават да зобят като животни. Което, очевидно не е добре за здравето. Но естествено това е недостижима мисъл за билярдната топка, дето я имаш вместо мозък.
30
1
 
4
 
! Отговори
питащ до #29 преди 6 години
И какво общо имат американските и руски атлети.Или само искаш да покажеш , че имаш гънка за равновесие.
29
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те и американските бегачи и бегачки горе-долу до към 30 изкарват. Това е, защото руснаците се допинговат, но ги удря тях. Някак си... Сигурно през мост на Айнщайн-Розен.
28
1
 
7
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 6 години
Тези огромни натоварвания по време на тренировка и мачове мислите ли,че са полезни? Халал да са им парите които взимат на тия момчета,но ето и рисковите какви са. ЖАЛКО!
27
3
 
4
 
! Отговори
Италия ди мерда преди 6 години
починал от "спиране на сърдечната дейност по естествени причини 'ì'''----- ТОАТАЛНА глупост Как се доказва подобно нещо ако не е имал вродени сърдечни пороци / а с тях не може да играе/ В Удине по принцип прокуратурата и съда са пълни с деби.и Но този надмина всичко .
26
4
 
1
 
! Отговори
Unikat преди 6 години
Rip, bella Italia!
25
2
 
26
 
! Отговори
Маги преди 6 години
. Все специалисти пишат. Знаещи, можещи и умни. Да се чуди човек защо милата ни родина е пред фалит, а не сме богати като един крокодил. И ей умните, всеки от нас, във всеки момент може да поема последната си глътка въздух, за това бъдете повече човеци. Мир на душата на Астори и нека бъде светлина по пътя му към вечността!
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да го прости!
23
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, тия италиански лекари са по-зле и от наще
22
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
четох една статия за проф. колездачи поради големите натоварвания пулса им става няхъде 35удара в покои когато легнат да спят пада още малко и в един момент сърцето забравя да направи следващтият удар и статистиката сочи че много проф. колездачи умират точно по този начин в съня си
21
1
 
18
 
! Отговори
Дядо130 преди 6 години
За рая.... всички сме на опашката ама ред няма.
20
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От естествена сърдечна смърт може да си отидеш на 90 години.___________Обаче, не:От естествена внезапна сърдечна смърт може да си отидеш на всяка възраст и това са 4% от причините за смърт.Колкото да те изследват, може да не се предвиди тази възможност. Медицината толкова може за сега.
19
1
 
6
 
! Отговори
Неспортист преди 6 години
Защо ми бичите минуси? Тези двамата след мен казеат същото и само плюсюве? Ааааа сетих се, развалих Ви идеята за конспирацията и сега няма за какво да си говорите със съседа на по рИкия.
18
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и смъртта на Джордж Майкъл беше естествена. От естествена сърдечна смърт може да си отидеш на 90 години.
17
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това мяза на ушева работа. Беше тук, *** избяга. Здрав е, ама почина.
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
к'во се правите на спецялисти пък вие - ми на 26години пририта на терена онзи от боруся дортмунд преди няколко месеца - всичките са следени от лекари висичките са им дозирани медикаментите , уеден съм правилно - става дума за много пари!!! нооо оказва се човешкото сърце е тайнство все още не опознато чак толкова добре от медицината
15
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе смятам че медицината все още не е толкова напреднала колкото ни се иска ...не е нито първият нито ще е последният професионален спортист на който му прихлопва сърцето и дотам! ... и лекарите са изненадани макар предният ден са му правили пълни изследвания примерно....
14
10
 
21
 
! Отговори
Неспортист преди 6 години
Айде стига с тези конспирации-кока, хапчета и простотии. Другите защо не умират? Онзи ден бях нс профилактичен преглед при кардиолог и ми каза същото-изследванията показват дали има висок или нисък риск, но не гарантират. Каза ми: ще направим всички възможни изследвания и всичко ще е отлично и ще излезе пациента от клиниката и ще му спре сърцето. Стават такива работи и при неспортисти, обаче не се пише и Вие, детективи, нямате поле за изказ.
13
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
MNOGO DROGA tiq FUTBULUS4ETA
12
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
преумора или допинг