Голям Реал сложи край на мечтите на ПСЖ в ШЛ

Липсата на Неймар се оказа проблем за французите
6
Голям Реал сложи край на мечтите на ПСЖ в ШЛ
Снимка: БТА

Реал (Мадрид) успя да елиминира ПСЖ и да се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига. Мадридчани стигнаха до успех с 2:1 във френската столица при визитата си в реванша от 1/8-финалите. Така с общ резултат от двата мача 5:2 продължават напред.

Първото попадение бе на Роналдо, който вкара в 51-ата минута. Кавани пък изравни в 71-ата, преди Каземиро донесе успеха на своите в 80-ата минута.

Определено пък в състава на парижани ясно си пролича отсъствието на звездата Неймар. Кариоката е тежко контузен и не игра за своя отбор, а надеждите са, че той ще бъде готов за световното първенство през юни.

Парижани останаха с човек по-малко в 65-ата минута заради червения картон на Верати. Италианецът побесня срещу съдията заради съдийско решение и бе декориран с втори жълт картон в ситуацията.

В другия мач от снощи Ливърпул завърши 0:0 с Порто в протоколен мач-реванш и с общ резултат 5:0 се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига.

Футболистите на мениджъра Юрген Клоп абсолютно надиграха гостите, въпреки че изиграха срещата на тренировъчно темпо, но не успяха да зарадват публиката на "Анфийлд" с попадения във вратата на легендата Икер Касияс.

Подробности около снощните мачове от Шампионската лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
РККА преди 6 години
След мача от ръководството на ПСЖ се изцепили ,,Много пари пръснахме никъв . не обръснахме,,
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато краля CR7 играе, ще е така. Класата му е нива над останалите.
4
1
 
7
 
! Отговори
ninja преди 6 години
Все едно някой е очаквал шайка дето едвам направи равен с Лудогорец насред Париж, а след това пропиля 4 гола аванс и допусна 6 да отстрани турнирен отбор като Реал ....само с пари не става..... ако ще и 5 милиарда да струват ...все тая
3
1
 
11
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 6 години
До Яйце ТотоМоже и да греша за Кавани ,с неговите голове които забива ПРИ РЕШЕНИ МАЧОВЕ ,но все пак мисля ,че Той не е за ПСЖ Защото първо ,той забива голове когато мачовете са решени наприме 2:0 или 3:1 или дузпи -това са голвете му в 80-85 % от мачовете в които е забивал голове. Той го няма никакъв когато трябва първи да забие ,когато трябва да реши мача,2-3 изпускания ,а след това забива . Кавани е добър за Франция,но не и за ЛШ .И ми се струва ,че нещо не си пасват и с МАПАБЕ !!
2
1
 
6
 
! Отговори
Яйце Тото преди 6 години
До Ром БакардиСъгласен съм за всичко, с изключение за казаното за Кавани.
1
1
 
13
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 6 години
Реал игра тактически грамотно ,докато ПСЖ игра все едно той е победил в първия мач. Емери не може да направи отбор,Алвес дупката на ПСЖ -виновен за гола и преди това 2-3 пъти сгреши ,също и от него тръгна атаката на Реал във финала с Ювентус миналата година -слаб е Алвес ,но защо го взимат големи клубове -не разбирам. Тиаго Силва -на пенсия , Кавани не е за голям клуб -навън. Другата дупка в Реал-Бензема и защо го пуска Зидан само той си знае . ПСЖ има футболисти ,но няма отбор.

Спонсорирани публикации