Пабло Кареньо Буста изрита Гришо от Барселона

Българинът отстъпи с 3:6, 6:7 (4) пред представителя на домакините
27 апр 2018 17:37, Красимир Ангелов
43
Пабло Кареньо Буста изрита Гришо от Барселона
Снимка: Reuters

Григор Димитров приключи участието си на АТП 500 турнира на червени кортове в Барселона. В среща от четвъртфиналите, българинът отстъпи с 3:6, 6:7 (4) пред представителя на домакините Пабло Кареньо Буста.

В първия сет Димитров показа колеблива игра при сервис и загуби на цели 4 пъти подаването си. През втората част пробиви нямаше и заслужено се стигна до тайбрек, в който Кареньо Буста се наложи със 7:4 точки.

Следващата седмица първата ни ракета няма да участва в турнири. Той ще се върне на корта за Мастърс 1000 в Мадрид, който започва на 6-и май.

Подробности за срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГанчоИ аз бих отказал да играя за Мутриландия!А ти?
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте ни занимавали с това хасковско, фъфлещо, незнаещо български език- л.ке.
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
19годишен грък СРАЗИ екзекутари на Дришой.19 годишен играе финал на турнир АТР-500.*** на 19г препикаваше оградите около къщата на Пироня и я дебнеше да остане сама за да я прасне а "офоциалният" и приятел го търсеше да го бие.
29
0
 
10
 
! Отговори
дедо Коста преди 5 години
Който не знае кой е Кореньo Буста и прави тук коментар е абсолютен некадърник във всяко нещо! Гришо е велик тенесист и спортист и прави невероятни неща с тялото си! Питайте Шарапова! :)))))
28
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбирам ЗАЩО криете СКАНДАЛА от Барселона?!*** е обидил противника, правил е скандали със съдията, ЗАКАНВАЛ сее на испанеца.А накрая се извинил на испанеца ама онзи му казал да порасне и да се държи като мъж.И тогава асковското ИЗБУХНАЛО като зрял ка*ун хвърлен от петият етаж.Скандала е сериозен и аскьой може да го накажат.
27
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хрис 20Въпроса е не "кои" са плюещите *** а КОЯ си ти??Милиони ли имаш??Постигнала си нещо в шибаният си минорен животец??Не, Не, Не!!Ти си едно НИЩО което плюе по хората които си казват мнението за селският бек.
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
григорчо е хитро селянче говори на някакъв неразбираем селски диалект и играта му е такава да сваля традафорите и да си слага отново цървулите и на село
25
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ааааа, Фъфляка пак го е отвял некакъв от некъде си. Колко го подкрепяхме този мушморок, а той като дойде в България ни излъга, че го боляла ръчичката. Селчо си е, личи му отвсекъде, ако ще и 100 милиона да има. Да се върне при баба си и да слагат туршията и зелето, повече полза ще има от него. След театрото в България което спретна не се интересувам от него.
24
8
 
4
 
! Отговори
Ели преди 5 години
До 23. С нищо не е длъжен на България защото тя нещо не е направила за него. Всичко е постигнал сам . А от големите- не знам кой имаш предвид но те всичките играят за себеси. Това не е благотворителност. Бербатов защо не играе за България. Това не са маймуни да идват тук кефа да ви правят.Хем го плюете хем искате от него уважение. Ееее....няма
23
7
 
4
 
! Отговори
Габи преди 5 години
До 25.По-правилно е да се каже че нищо не става от теб-злобен ***. Неговото се вижда а твоето какво е а....
22
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нищо нестава от тоя...
21
3
 
9
 
! Отговори
до 23 преди 5 години
Не е само той който отказва за България - ами Бербата, ами Ами Матей Казийски, ами Сесилката. Иначе за тениса, да. Нашенеца в един момент е над нещата и родината му е виновна, че не му е помогнала и той за това се чувства обиден и недоволства. В края на краищата, едни стават пианисти и си плащат за уроците и то много, други си плащат да ги тренират да бият по топката. Е, на всеки ако държавата му е длъжна, става опасно.
20
5
 
10
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
До 21. Нищо против милионите му, да ги харчи с здраве. Лошото при него е, че забрави от къде е тръгнал и започна дребни лъжливи игри. Отказва да играе за България. Вие да сте видели някой от по-големите от него да откаже турнир на родната си страна - няма такъв. Всичко това говори лошо за него и колкото да е симпатичен в един момент събира достатъчно негативи от хора които му вярваха. Един от тези които вече не му вярват за нищо съм и аз.
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Григор е нещо като големите и вечни надежди в синия клуб - Николай Димитров(Хичо) и Лъчо Балтанов. Аз лично искам да е 1 в световния тенис, ама не може момчето, закучиха се нещата. От време на време се засилва, има някакъв импулс, после - голям спад и мъки. После снимки в Инстаграм с готини мацки, после разделени-заедно или заедно-разделени с мадам Шерцингер, и.... така. Сериал.
18
10
 
5
 
! Отговори
Хрис преди 5 години
До всички пишещи против него.Григор е 3-ти в света, с куп милиони в сметката си. А вие кои сте ЗЛОБНИ НЕСРЕТНИЦИ...А в сметката ви колко има а....
17
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е срам за топ-100 тениса.Приказки-приказки, ( основно заучени врази с които му тъпчат главата треньорите)"енджой-менджой", "там от където всичко започна", анализи-манализи и накрая .........ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ и "Да ти е.. мамата" към противника(справка мача днес и испанеца).ОТВРАТ провинциална!!!
16
12
 
11
 
! Отговори
дедо Коста преди 5 години
Браво на Гришо, бори се мъжки, игра до последни сили, не се предава и заслужено ще се изкачи нагоре в ранглистата! Най- дорият българин! Все още не мога да повярвам, че има българин в тройката, като пред него са най добрите за всички времена.....ако беше сега Агаси...щеше да е извън петицата......., а Макенроу извън десетката, а нашия е Трети.....след 2 седмици....сега май е 4 ти:))))))Абсолютен Герой!!
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименСледващата седмица първата ни ракета e nomer 4 v ATP rankinga!-----Няма да е следващата -Чилич ще е с 4985, а Григор с 4950 точки. По-следващата е вероятно не само да е четвърти, а дори 3-ти, защото и Чили, и Зверев имат да защитават доста точки.
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващата седмица първата ни ракета e nomer 4 v ATP rankinga!
13
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво ся. Адковското позьорче пак му биха дузпата. Тоя Кареньи ли е Мсреньо ли е до ся не му бех чул именцето.

Спонсорирани публикации