Тайната на здравословния живот - постоянството!

Не трябва да се втурваме рязко в тренировките след празниците
2 яну 2019 13:50,
9

С настъпването на новата година всички правим обещания пред себе си. След голямото преяждане по празниците, обикновено най-честата цел, която преследваме през идните 365 дни, е да влезем във форма.

Обещанието за здравословен начин на живот започва "от понеделник" след празниците, който често така и не идва. Ако все пак започнем своята диета, то рядко се случва да я довършим докрай.

За да водим здравословен начин на живот, обаче, а заедно с това и да влезем във форма, трябва постоянство, категорични са фитнес инструкторите.

"Всички си дават обещания да влизат в залите и да минат на по-здравословно хранене. Първият съвет е да не се втурват рязко в тренировките, за да не се претоварят. Трябва да се почва от по-леки упражнения към по-трудни. За качествен ефект трябва търпение. За една седмица в залата не се случват чудеса. Постоянство в тренирането и здравословното хранене е решението", подчерта в студиото на предаването "България сутрин" по телевизия Bulgaria ON AIR фитнес инструкторът Цвета Капитанова.

Тя препоръча лека детоксикация между 1 и 3 дни след голямото преяждане покрай празниците. Хубаво е всеки ден да имаме някаква активност, изтъкна още Капитанова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тези които тренират и пазят теглото да не се вдигне са мазохисти на 100 души един успява радвам се че съм този един от 100те за да разберете какво ви казвам само данни бях 81 кг при ръст 175 хич не се чувствах комфортно но съм много инат признавам си за 6 месеца свалих 15 килограма и се чувствам отлично но всичко си има цена не знам за роналдо но всяка сутрин естесвено постепенно правя 3000 коремни преси и 600 лицеви опори и 5 километра крос признавам си че е ненормално но друг начин няма
7
0
 
4
 
! Отговори
Лападунди преди 5 години
С тази бих "тренирал" всеки ден
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чета долните коментари ми става ясно защо България е на първо място по смъртност от сърдечно-съдови заболявания.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Детоксикация?! Това чрез хемодиализа, или руска баня и бой с брезови клонки? Между другото от екстрактите от *** на върба се приговят хранителни добавки. Но боя, сякаш си е по-евтин:)
4
2
 
25
 
! Отговори
ист преди 5 години
Що е то здравословен начин на живот- фитнес, разходки, плодове....Един строителен работник след 8 часа на скелето да отиде на фитнес, и да яде моркови със салата. Глупости на търкалета. Всичко е индивидуално и човек сам си определя начина на живот.Яжте, пийте и си носете новите дрехи.
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спорта е вреден - няма един активен спортист над 100 години - само разходка и без нерви като овчарите...
2
2
 
27
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
То и тайната на нездравословния живот също е постоянството...
1
4
 
15
 
! Отговори
x преди 5 години
най-обичам някви wanna be специалисти да ми дават наклон на тоягата как да ям, пия, спя, сиръ, чифтосвам и т.н.

Спонсорирани публикации