Мъри няма да се връща в Левски, гледа към чужбина

Продължават спекулациите за нов треньор на "Герена"
28 мар 2019 09:15, Красимир Ангелов
8
Мъри няма да се връща в Левски, гледа към чужбина
Снимка: Булфото

Станимир Стоилов е отпаднал като вариант за нов треньор на Левски. Той е бил обсъждан отново наскоро, но Мъри има планове за продължаване на треньорската му кариера в чужбина, твърди "Тема спорт".

На този етап той не смята да се завръща в България. Още през януари Стоилов призна, че е получил обаждане от вече назначения изпълнителен директор Павел Колев, но не конкретизира темата на разговор.

Преди около две седмици на "Герена" са взели решение за смяна на треньора Георги Дерменджиев, а намерението за предложение към Станимир Стоилов е било тайна за най-доверените, но нефутболни хора в ръководството. Едва след като най-успешния треньор на сините е обявил други планове за продължаване на треньорската си работа, сините са се насочили към Петър Хубчев, твърди още изданието.

Националният селекционер на този етап избягва да коментира темата, свързана с евентуалната смяна на работата му от БФС към "Герена", откъдето също отричат за замислена рокада.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Munchen_DE преди 5 години
Който и да сложат за треньор, няма да се решат по-сериозните проблеми в клуба. Не разбраха ли след толкова изгърмяли бушони къде е причината? А тя е в цялостната стратегия и концепция.
4
2
 
1
 
! Отговори
Левски е велик преди 5 години
Мъри да не ни занимава постоянно със себе си. Левски е по-велик от всеки играч или треньор.
3
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вие не разбрах те ли че мъри е посредствен треньор но има голяма доза късмет на ЛЕВСКИ не му трябва такъв треньор ако толкова искаха добър български треньор трябваше да вземат стойчо стоев ще видите под негово ръководство как отборът на лудогорец ще подобри чувствително играта си стоев не е страхлив като мъри и хубчев налага нападателен футбол жалко за ЛЕВСКИ че пак за пореден път не улучиха трньорската вакса
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Герен няма угодия - вечната драма. Дързост и красота пасти да яде.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъди мина през периода си на треньор в България.По скоро ще търси работа в европейски отбор,от колкото да се върне при поръчковите рефери и нагласеното първенство

Спонсорирани публикации