След равния с Етър: ЦСКА вдигна мерника на Чорбаджийски

Бледите му изяви могат да го закотвят на пейката
Обновена: 15 юли 2019 10:05 | 15 юли 2019 10:05, Красимир Ангелов
11
След равния с Етър: ЦСКА вдигна мерника на Чорбаджийски
Снимка: Булфото

Титулярното място на Божидар Чорбаджийски отново ще бъде под сериозен въпрос, пише "Меридиан мач". Защитникът пропусна мача с Титоград в Лига Европа заради наказание, но бе в стартовия тим при домакинското равенство с Етър. Бледите му изяви обаче могат да го закотвят за дълго време на пейката, твърди изданието.

Чорбаджийски остави много леко Даниел Младенов да мине покрай него при първия гол на Етър и грешката на Тиаго Родригес, както и показа липса на синхрон с Николай Бодуров в няколко ситуации. Чорбаджийски бе понижен до резерва миналия сезон при Любо Пенев, но се завърна в състава веднага след напускането на треньора.

Не е изключено в някой от следващите мачове като титуляр на вратата на червените пък да се появи новият вратар Густаво Бусато. Бразилецът бе взет за подгласник на Витаутас Черняускас, но ще получи скоро шанс да бъде първи избор и само от него зависи дали ще го грабне.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Мучо преди 4 години
Етър е един от най-стойностните отбори в родния елит. И ако миналата година не му бяха нагло откраднати минимум 7-8 точки в мачовете с Левски (и двата), с Берое (и двата), с Лудогорец (първия), с Черно море и с Локо Пловдив за Купата, Етър щеше да е в 6-цата, а и носител на Купата...Но, у нас се робува на някакви отбори, обявени нелогично за водещи, като онези чужденци в Делиормана, говедата от Гейарена или армейците...И съдиите правят подаръци към тях за сметка на уж по-слабите отбори...
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До xphКак какво му е на Етър?! Поне с 3 /три/ класи по-слаб от този Етър през 90-та година! ЦСКА и той така, само че с 5 /пет/ класи по-слаб от ЦСКА през 90-та година! С тази разлика, че съотношението чужденци:българи в състава на ЦСКА е обикновено 80:20, а тогава нямаше и един чужденец и в двата отбора!
7
1
 
8
 
! Отговори
xph преди 4 години
До Анонимен 2: Да "сдъвчат" отбори като Етър?! Какво му е на Етър? Би ли ни обяснил, че чак ще ги дъвчете... Има толкова по-стойностни и качествени отботи в БГ от цска, и то в провинцията... Що се отнася конкретно до Етър, спомни си 94та година какво даде Етър на националния отбори България
6
6
 
3
 
! Отговори
A преди 4 години
Мaч c мaч не cи приличaт. Кой знaе кaкво щеше дa cтaне aко cъдиятa не беше дaл тaзи преcиленa дузпa още 2тa минутa. Тaкa в желaнието му дa cе нaтегне нa Гришa Гaнчев демотивирa игрaчите зa cериознa игрa
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До мнениеИ Соу да си ходи.....Проблемът е, че никой не играе! Който има бегъл поглед върху играта на ЦСКА от края на 80-те години до днес, следва да е забелязал, че от петилетка на петилетка качеството на игра на отбора върви неизменно в една посока - надолу! Право пропорционално на увеличаването на броя на чужденците!
4
1
 
5
 
! Отговори
мнение преди 4 години
И Соу да си ходи. Само се върти като пръдлив в атака и топката нещо все му бяга....
3
1
 
6
 
! Отговори
ЦСКА преди 4 години
От много отдавна Чорбаджийски е дупка в отбора. Провали сумати мочове - с Лудогорец, Левски .... Ако не изпусне някой прави дузпа или червен картон. Да ги гонят и двамата с Бодура!
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно чужденците от най-разнообразни краища на света какъФ го играха този мач, особено "техничаря" в наказателното поле? Съгласен съм - Чорбаджийски си има кусури, но с какво бяха по-добри от него Соу, Тиаго, Миаго, разни с италиански, английски и т.н. имена? Същите трябва да имат класата буквално да "сдъвчат" отбори като Етър, независимо от качествата на родните играчи, а то точно обратното - 18 г. Митко ги вади от калта! Ами Стойлакис да дава обяснения за какво ги е докарал въпросните!
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е най-слабия защитник, който е играл някога за ЦСКА. Тромав, неориентиран, никакво позициониране, за играта му с глава няма да говорим, то просто няма такава, пас само назад и към Бодуров, дрибълът му е жалък, не знам какъв футболен аргумент има в играта му, все още да е в отбора.