Лечков съветва съдиите: Крийте телефоните си преди мач!

Вицето на БФС доволно от реферите в първия кръг
16 юли 2019 18:00, Красимир Ангелов
14
Лечков съветва съдиите: Крийте телефоните си преди мач!
Снимка: Булфото

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков се пошегува, че съдиите трябва да си скрият телефоните два дни преди мач, за да не бъдат притискани.

Сливналията говори пред репортерите в Бояна след края на срещата с вътрешния министър Младен Маринов. Героят от САЩ '94 заяви, че е доволен от показаното от реферите в първия кръг на еfbet Лига и призова критиката към тях да бъде градивна.

"След първия кръг мисля, че би следвало да бъдем доволни от съдиите. Не може всичко да е перфектно, но искам ако има критика, тя да е градивна. Ако искаме да имаме футбол, всички трябва да милеем за него. Моля ви да си останем на темата", заяви Лечков.

"Надграждаме след срещата с премиера, която се проведе наскоро. Трябва да бъдем точни, да гледаме в една посока. Аз обичам да разведрявам обстановката. Лесно е - предлагам съдиите да си скрият телефоните два дни преди мача и никой няма да ги притеснява и притиска", пошегува се легендарният халф.

По думите му постоянно се говори за притискане на съдиите, а това не е сериозно. "Знаете абсолютно всички много добре по какъв начин се притиска, как се заплашват. Тази среща беше предварително уговорена с министъра. Това, че хакери са хакнали сайта на НАП е ново, от вчера е, нали така. Тази среща беше уговорена преди една седмица и няма нищо лошо."

"Няма проблем, срещаме разбиране от страна на премиера и министъра на спорта. В тази насока трябва да се разсъждава. Не съм чул нито един съдия да е подкупен. Все едно, че става въпрос за вас, по-добре изключете камерите", отсече Лечков.

Какво още каза той след срещата с министър Младен Маринов вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И после защо футбола бил на такова ниво! Ами след такова изказване направо трябва да се закрие! Може да си бил велик футболист ама ако си *** като ръб пък трай си, че само разваляш впечатлението!
9
1
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Тия от БФС сами си пускат майтапи и сами си се смеят. Аз не му хванах тънкия хумор на тоя мушморок. Геройски разгромиха целия футбол в България цялото героично поколение.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Унищожи Сливен, крадец.
7
0
 
7
 
! Отговори
Лечков преди 4 години
Ще вдигате само на Бобстъра, когато е на зор за някой мач.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е снимка на Лечков при съвсем други обстоятества и повод, а именно, случая с изтеклите данни от НАП.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подай оставка бе левундер.
4
0
 
14
 
! Отговори
аз преди 4 години
*** селска кратуна. Това ли измисли само. Пропаднал човечец
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А от нивото на школите доволен ли е? А, не чакайте, забравих, че каза че не било работа на БФС да се занимава с родния футбол...
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стигнаха дъното и решиха да играят честно .
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сливенския крадец бил много мъдър

Спонсорирани публикации