Бодуров критичен: Слаб мач за ЦСКА

Осиек ще бъде доста по-труден противник, заяви капитанът на "червените"
17 юли 2019 08:51, Красимир Ангелов
12
Бодуров критичен: Слаб мач за ЦСКА
Снимка: Булфото

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров се изказа критично за играта на "армейците" в срещата-реванш с Титоград. Двубоят в Подгорица завърши 0:0 и така червените продължават напред в турнира, където ще срещнат Осиек от Хърватия.

"Мисля, че Осиек е доста по-труден съперник, без да подценявам отбора на Титоград. Ако играем по този начин, нищо добро не ни чака. Трябва много бързо да промениме чипа в главата. За първенството трябва да победим, защото вече там направихме издънка, неочаквана за нас. Мисля, че Осиек са много по-сериозен отбор, до колкото разбрах, с голям бюджет", каза капитанът на ЦСКА.

ЦСКА и Титоград не се победиха, армейците напред в Лига Европа

"Много слаб мач за нашия отбор - от това, което аз видях, което почувствах вътре. Не мога да си го обясня, може би подценяване. Говорихме преди срещата, че не трябва да има никакво подценяване и излизаме за победа, защото все пак са точки за клуба и за държавата. Според мен имаше подценяване след първия мач - 4:0 - до някаква степен нормално. Радващото е, че не загубихме в крайна сметка след ситуациите, които имаше другият отбор", допълни защитникът.

Той посочи, че на отборът му е нужно време за сработване заради новите играчи. "Не искам да звучи като оправдание. Нямаме право да допускаме такива грешки в отбор като ЦСКА. Без да подценявам Титоград, не мисля, че са от нашето ниво. Да ни създадат толкова ситуации... Мисля, че е малко несериозно", посочи Бодуров.

Още реакции след снощния мач на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Флангови играчи няма преди 4 години
ЦСКА няма остри и технични флангови футболисти, които постоянно да тормозят противниците по крилата. Те постоянно гледат да се отърват от топката и най често подават назад. Като добавим и слабите бекове, ЦСКА играе без най важното оръжие в съвремения нападателен футбол. Фабрини, Кери и Тиаго са класа, но мястото им е зад нападателя.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези стотици взели си отпуска и дали си парите да ви гледат не заслужават тази подиграфка към тях. Тези приказки за сработване пред феновете не важат. Върнете им вие на феновете от вашите заплати разходите до Черна гора и тогава се сработвайте ако искате и до 2020 година.Само яки глоби от собственика ще ви вкарат в правият път. Не може да вземаш по десетки хиляди евра на месец и да отбиваш номера на терена.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хърватите са много твърд народ.Не се дават лесно и се борят със зъби и нокти за победа.Дано ги победим,ама кой знае...
8
3
 
1
 
! Отговори
ФК,, Уеффски-Лаффчис преди 4 години
Тази година сме шампиони и носители на купа Лига Европа !!!
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Осиек ще ги отстрани .
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гредам го снощи онова смехотворно ***. Получава топката около точката на дузпата в идеална позиция за удар към вратата. Спира, поглежда, прави някакви ненужни крачки с топката, отново поглежда, след около половин час опитва изстрел и ... о, какъв малшанс ударът му е блокиран от тримата защитници паднали в краката му. Това се нарича некадърност, бездушие, неориентираност, мудност, безидейност, безпомощност, липса на усет. С такива играчи дори следващият противник изглежда притеснителен.
5
4
 
5
 
! Отговори
Бодуров преди 4 години
Моят любим ФК Чавдар Тире Микре е супер отбор. С малко късмет на три пъти се спаси от грандовете Титоград и Етър. Ех ако можеше да понатиснем малко и съдиите.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много са си добри момчетата - я какви хубави татуировки и прически имат, кво повече искате?
3
9
 
5
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
Важното е кухорогите от с. Подуене да си пасат кротко по ливадите !!!
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес Лудогорец ,а другата седмица ЦСКА и Левски отпадат .
1
5
 
15
 
! Отговори
Един преди 4 години
"За първенството трябва да победим, защото вече там направихме издънка, неочаквана за нас." - не е вярно, очаквана беше. Много насериозно сте се взели. Пример - взели сте се за ЦСКА, а сте Литекс.