Треньорът на Фюри: Пулев не иска мач с нас!

Той няма да се нагърби с тази битка, смята Бен Дейвисън
12 авг 2019 09:29, Красимир Ангелов
7
Треньорът на Фюри: Пулев не иска мач с нас!
Снимка: Булфото
Треньорът на Тайсън Фюри – Бен Дейвисън, разкри пред британския портал „Express“, че най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев не желае мач с клиента му. 
 
Специалистът започна с Кобрата и изброи още четирима боксьори, които Фюри искал да срещне, съобщава сайта Boec.bg.
 
"Знам, че Пулев е със статут на задължителен претендент на IBF. Той няма да се нагърби с тази битка (срещу Тайсън Фюри), не иска тази битка", смята Дейвидсън.
 
"Офертирахме Александър Поветкин – той прие мача с Хюи Фюри. Тайсън пък искаше Джаръл Милър, а той нямаше лиценз… После опитахме с Тревор Браян, който подписа мач с Мануел Чар. Адам Ковнацки не може. Джошуа и Руис имат реванш, както Луис Ортис и Дионтей Уайлдър", продължи още той да изрежа списъка с недостъпни съперници.
 
Изданието допълва, че има шанс Пулев и Ковнацки да се срещнат на ринга за титлата на IBF, ако тя бъде отнета от Анди Руис-младши, който продължава да се бави и е неактивен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не му и трябва на Кубрат, в момента Фюри е в топ 3 в света и наистина е машина.
5
2
 
5
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Чака мавриранския кошмар да иска да се бие с путлев на наш терен ест
4
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо трябва да се бие с тях. Нека Фюри стои без противници, докато не падне на колене пред Кобрата и не каже Велики Кобра искаш ли да се боксираш с мен, никакви мачове с Фюри.
3
6
 
18
 
! Отговори
Бесен преди 4 години
Дрън-дрън- ярина -поредният кьорфишек и вдигане на пушилки около "най добрия ни боксьор" ! Кличко му взема страха и сега се чуди какви далавери да върти.
2
4
 
38
 
! Отговори
Фен на тениса преди 4 години
Нормално е да не иска, Фюри е много висока класа, защото знае какво прави на ринга, а и реално няма пояс. Това значи, че Кобрата има огромна вероятност да загуби унизително, а няма реален шанс да спечели нищо.
1
4
 
31
 
! Отговори
хсплескан преди 4 години
Че как да поиска, като знае че това е сигурна загуба. А на него му трябва 100% победа, за да има сигурен мач за титлата...