Ботев махна Петрович, Ферарио Спасов поема тима

Той ще спасява сезона на "канарчетата", които са предпоследни
6
Ботев махна Петрович, Ферарио Спасов поема тима
Снимка: Булфото

Ферарио Спасов е новият старши треньор на Ботев Пловдив, съобщиха официално от пловдивския клуб.

Той заменя Желко Петрович, който е освободен от поста заради незадоволителни резултати от началото на сезона.

Петрович пое "жълто-черните" през лятото, но под негово ръководство отборът записа само две победи в 12 мача и заема предпоследно място в efbet Лига с актив от 9 точки.

"В желанието си да преодолее игровата криза, ръководството на клуба взе решение представителният мъжки отбор на ПФК "Ботев" да бъде воден от Ферарио Спасов.
Неговият екип ще бъде съставен от бившите футболисти на "жълто-черните" Диян Божилов и Лилчо Арсов, както и от досегашния кондиционен треньор Тодор Георгиев.

В трудната ситуация, в която се намира отбора, на новия спортно-технически щаб се възлага като основна задача да подобри неговия игрови облик, както и да предприеме реални и последователни действия за утвърждаване на играчи от клубната школа при мъжете", се казва в съобщението на клубната управа.

Спасов досега работеше като директор на ДЮШ на Ботев Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно да видим как точно Спасов поема Ботев, като и от махалата разбраха, че договорът на предишния сръбски треньор още не е прекратен. Натискаха го сам да даде оставка за да не плащат неустойка от 100 хил. и като не стана днес четем че типично по мутренски са му забранили да влиза в стадиона. Бай ганьовски простотии.
2
1
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
30-40 години едни и същи доказани специалисти във всяка една сфера на държавата се въртят и превъртат на ротационен принцип. Доказани с провалите си. Петрович го сменя Ферарио... толкова ли за 40 години не се намери нещо по свежо бе, алфаРомео нещо там? После защо държавата била keнеф. Ми щото ...
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При тази конфигурация, вече Левски е шампион!!! Оле, оле, оле.

Спонсорирани публикации