Реал унищожи Галатасарай, бразилски талант с хеттрик

Аталанта спъна Ман Сити и взе първа точка
Обновена: 7 ное 2019 16:29 | 7 ное 2019 08:49, Красимир Ангелов
8
Реал унищожи Галатасарай, бразилски талант с хеттрик
Снимка: БТА

Реал Мадрид не показа милост и победи Галатасарай с разгромното 6:0 в двубой от Група А на Шампионска лига, игран на стадион "Сантиаго Бернабеу".

Футболистите на Зинедин Зидан тотално доминираха в срещата и само за 14 минути игра вече водеха с 3 гола преднина. Първо Родриго (4', 7') отбеляза две бързи попадения, а малко след това Серхио Рамос (14') бе точен от дузпа. В края на първото полувреме Карим Бензема (45') нанесе четвърти шамар на гостите.

През втората част кошмарът за Галатасарай продължи, като Бензема отново отбеляза за 5:0 в 81-та минута. В добавеното време на срещата Родриго (90+2') оформи крайния резултат и своя хеттрик в срещата.

Така Реал остава на второто място в групата си с актив от 7 точки, с 5 по-малко от лидера Пари Сен Жермен и 5 повече от третия Брюж. Галатасарай е на дъното с 2 пункта.

В друг мач от снощи Аталанта отложи класирането на Манчестър Сити за 1/8финалите в Шампионската лига, след като измъкна 1:1 у дома и взе първа точка в група С.

Гражданите имаха сериозно предимство до почивката, но вкараха само един гол и след това бяха наказани, като в края трябваше и да треперят, след като вратарят Клаудио Браво бе изгонен и вместо него на голлинията трябваше да застане Кайл Уокър.

В крайна сметка английският шампион остава лидер в групата с 10 точки, но все още не си е гарантирал място в следващия етап, независимо че Динамо Загреб и Шахтьор имат по 5 точки. Преследвачите завършиха 3:3 в другия двубой от групата.

Всички новини и резултати около снощните мачове от Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kakvo napravi bg shampiona s posledniya v ispaniya :)))
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Католиците нанизаха мюслитата...
2
2
 
5
 
! Отговори
Минко 47год fake преди 4 години
Спечелиха , но от миналата година спрях да залагам на Реал, дори да играят и с последния от Втора регионална и тази година спрях да залагам на Барселона и последните 3 мача потвърждават решението ми.
1
4
 
17
 
! Отговори
Не преди 4 години
съм фен на балета, но пред тях анадолско кападокийската сбирщина изглеждаха жалки!