Десподов след загубата от Парагвай: Нямахме късмет

Не можем да се усмихнем, заяви националът
15 ное 2019 08:48, Красимир Ангелов
60
Десподов след загубата от Парагвай: Нямахме късмет
Снимка: Булфото

Футболист №1 на България Кирил Десподов обяви, че България не е имала късмет в проверката с Парагвай, загубена от родните национали с 0:1.

Още по темата
"Мисля, че се получи добра проверка преди мача с Чехия. Играхме по-добре през второто полувреме. Създадохме положения пред тяхната врата, но нямахме късмет", посочи крилото.

Десподов уточни, че е готов за мача с Чехия в неделя и допълни, че не е имал контузия. "Не знам откъде се появи тази информация, всичко е наред, мога да играя, и сега можех. Играх 45 минути и съм готов за неделя", отсече футболистът на Щурм Грац.

"Парагвай е сериозен отбор. На всички ни тежи много. 12 мача не можем да се усмихнем. За един професионален футболист това е катастрофално. Няма страх в нито един мач. Аз поне никога не съм изпитвал страх, излизам с желание, когато играя за България. С Чехия сме наказани. Сами си го направихме. От дните, в които сме работили с Дерменджиев, ни повтаря, че вярва в нас", заяви още той.

Какво още казаха родните национали след поредното поражение четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
12
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
След всякакви експерименти отново опряха до "Слабия" за вратар. И въпреки, че това бе дебютът му за националния отбор, момчето се справи отлично, а съотборниците му го превърнаха в герой на мача.
30
2
 
17
 
! Отговори
Яким Вълев Донев 2 преди 4 години
..... Единственото , което ме изненада снощи беше това , че на Националния стадион имаше повече от 100-ина зрители ! ... Е не много повече , но все пак имаше ... :) ... И няма как да не отбележа минимум две поредни откровено тъпашки решения на БФС , относно тази среща ... 1. ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ ... и 2. Много добре знаят , че в София няма да имат никакво посещение ! Ами ... СТАДИОНИ С ОСВЕТЛЕНИЕ ИМА НЕ САМО В СТОЛИЦАТА , БЕ !... Със сигурност в някой по - малък град щеше да има повече хора !!!...
29
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъвто футбола такава и Държавата на насила Християнизираното Племе на Хан Аспарух през 866 г от Византия , пише в гугъл който иска да прочете
28
4
 
18
 
! Отговори
ъъъ преди 4 години
Не само слаби ами и прости...
27
2
 
16
 
! Отговори
Яким Вълев Донев преди 4 години
..... Нищо няма да се промени докато ЧАЛГАТА е състояние на духa !!! ...... И какво като дойдат следващите набори ?!?! ... Нали ги виждам по училищата за какво става дума ?!?! ... Тия са всичко друго но НЕ и бъдещи надеждни спортисти и най вече - Българи ! ... Захващат се със футбол , защото виждат че там се въртят много пари ( Главно от ЧЕРНО ТОТО ... ) и силиконови "красавици" !!!!! ... Иначе си пафкат различни субстанции , пият енергийните напитки и всяка вечер - на чалготека! НЕ СТАВА ТАКА!
26
2
 
16
 
! Отговори
PinCode преди 4 години
Искаха да бият ама немаха желание мхххххх
25
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В БГ се що е държавно, не става братче. Всеки играч от националния в частния си отбор играе кат лъв ама съберат ли се в националния и им натежават резки краката .......
24
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е до късмет, толкова си можете.
23
2
 
15
 
! Отговори
Един преди 4 години
Аз пък мислех, че става със смислена игра, не с късмет!?
22
2
 
23
 
! Отговори
Десподов преди 4 години
Нямахме късмет да изтрезнеем преди срещата. К'во ли не опитвахме вчера сутринта- шкембе чорба с бира, зелева чорба с ракия....не става и не става...
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
андора вече имат повече точки от нас!
20
2
 
23
 
! Отговори
ФутБалеро преди 4 години
Разбирам ги момчетата . Нямат късмет ... непознат терен - стадион .... непозната публика - някакви си футболни фенове, викащи нещо неразбираемо ....Я, реванша да е на ДАНСИНГА В СИНСИТИ .... с познатата чалга музика ... познатота обкръжение - фолк певици с големи ци** и НЯКОЛКО по 100ГР. "ШОТЛАНДЕЦА" ЗА КЪСМЕТ ............ Тогава победата ще е наша ... НАША .... Оп сааа , Оп сааа ... и кючеци до зори ....
19
2
 
11
 
! Отговори
Reality Check mnger преди 4 години
Нали няма още хора дето да вярват, че имаме силен национален отбор по футбол?Айде по-спокойно. Ако искаме промяна трябва да се започне с всичко отначало, сменихме ръководството, трябва да се сменят и 2-3 набора от сегашните старлетки дето потичкват след топката и така. Медиите трябва да спрат да приписват "невиждани успехи" на всички подрастващи и млади футболисти дето показват малко игра и да ги развалят с излишна известност Отношение господа, отношение!
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той и Кобрети нямаше късмет срещу Кличко с ония пусти тесни ръкавици.
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А вече така ли му се вика на мързела и лошата спортна форма. Да знам, че ако някой ден не ми се работи да кажа на шефа, че него ден нямам късмет и за това не съм свършила нищо. :)
16
2
 
21
 
! Отговори
А бе преди 4 години
Има ли отбор по света,от който да не можем да паднем?
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм фенка на футбола, но винаги влизам в такива теми за националния ни отбор само заради коментарите. )))
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Десподов,ако беше истински футболист щеше да се засрамиш!
13
2
 
14
 
! Отговори
Дон Перуци преди 4 години
Нали аз бях виновен? И к'во стана? К'во искате всъщност от тия момчета дето повече уиски пият и от мен за деня.
12
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Десподов, аз по- голям късметлия от теб не съм виждал- да те направят теб футболист на България....