Ани Владимирова се включи в празник на каратеки със съвети по психология

Клуб "Ипон" направи открита тренивка за деца и родители
Обновена: 20 дек 2019 11:28 | 17 дек 2019 12:29, Александър Попов
0
 Ани Владимирова се включи в празник на каратеки със съвети по психология
Психоложката Ани Владимирова се включи в спортен празник с полезни съвети по психология за родители. Това стана на откритата тренировка на спортен клуб "Ипон" в малката зала на "Арена Армеец". Темата бе повече от сериозна - "Превенция на агресията при децата".
 
В груповото мероприятие взеха участие всички деца от спортния клуб, както и техните родители, които тренираха наравно с подрастващите каратеки.
 
По време на ежегодното събитие, Ани Владимирова заедно със своя партньор Радостина Борисова, изнесоха лекция и направиха демонстрация с помощта на децата.
 
Импровизираната открита тренировка бе водена от основателят на "Ипон" и президент на Българска Федерация Шотокан Карате-До – Сенсей Александър Славков (5 Дан), както и от инструкторите на спортния клуб.
 
След тренировката няколко от по-опитните каратеки - членове на СК "Ипон", направиха впечатляваща кумите-демонстрация, с което обраха бурните аплодисменти на ентусиазираните малчугани и техните родители.
 
В края на събитието пред всички родители и гости бе проведен и изпит за 9-то, 8-мо и 7-мо кю.
 
"Участието в откритата тренировка на психолозите е част от съвместен проект започнал още през октомври, благодарение на който се осъществиха общо три мероприятия. Идеята е да се видят резулатите в края на годината. Искаме да предразположим децата и родителите им да мислят, да осъзнават нещата, които правят и какви психологически последствия имат. Смятам, че всичко, което се съобщи и показа, бе полезно за родителите и разбира се, за възпитанието на техните наследници", коментира Александър Славков.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Ипонани владимирова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари