Милош Крушчич убеден: Ключът към успеха е офанзивният футбол

Треньорът на ЦСКА иска да промени манталитета на играчите
27 дек 2019 09:51, Красимир Ангелов
6

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде специално интервю за Bulgaria ON AIR и Александър Рангелов. Специалистът говори за своето виждане за футбола, за това какво е променил в отбора и това към което се стреми.

До момента сърбинът е водил "армейците" в 10 мача, в които тимът записа 7 победи, 2 равенства и само една загуба. Поражението дойде с 0:1 от "Локомотив" (Пловдив).

"Първо се опитах да променя манталитета на отбора - да се стремим да играем нападателен футбол, който да се хареса на феновете. В същото време да играем и за добри резултати, защото трудно се намира баланса между двете - да играеш красиво и да печелиш", обясни треньорът на 31-кратните шампиони. Той допълни, че основното е било да повлияе на психиката на играчите - да им вдъхне увереност, че са добри футболистите.

Според него ЦСКА играе добре в защита, защото практикува много по-нападателен футбол.

"Допуснали сме един гол, но сме вкарали 19. Станахме много по-офанзивни и това се отрази добре на защитата ни. Това е ключът към успеха. Нападението е най-добрата отбрана", каза още Милош Крушчич.

"Бях принуден да залагам на постоянен състав заради търсенето на резултати. Когато отборът побеждава, промени не се правят. Затова бях длъжен да разчитам на тези, които са постигнали тези победи. Искам да се обърна към останалите, които играят по-малко - да бъдат търпели и да чакат своя шанс. И да се възползват максимално от него, когато го получат", коментира сърбинът.

Цялото интервю с Милош Крушчич гледайте тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
8:0 преди 4 години
Ще ви стана генерален мениджър, след като след мойте коментари нещата тотално се променят, но само ао.ко и вие искате, напомням:- бодуров не става;- антов и чорбаджийски са по маневрени от от влак;- малинов с неговите 1.57 не става. Мога да направя още селективини процедури, за да няма пак 8:0
4
0
 
2
 
! Отговори
кога преди 4 години
За три години от създаването си 31 кратни папиони.
3
0
 
4
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 4 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
2
2
 
3
 
! Отговори
Лош Уй преди 4 години
От къде ги намират тези сръбски кратни в българския футбол?!? Няма ли други специалисти от Европа, че само такива изпразнени *** идват тук....?
1
3
 
5
 
! Отговори
7up! forever преди 4 години
Вземи купата и прасни динамовци с разлика па тогава ще видом #кой и #какво.