Трети мач ще има! Уайлдър поиска реванш от Фюри

Американецът иска отново да се боксира с Циганския крал
25 фев 2020 12:58, Красимир Ангелов
128
Трети мач ще има! Уайлдър поиска реванш от Фюри
Снимка: БГНЕС

Дионтей Уайлдър ще активира клаузата в договора с Тайсън Фюри за трети мач помежду им, разкри самият американец пред The Athletic. Бившият шампион на Световния боксов съвет иска мачът да се състои през лятото.

"Със сигурност ще има още един мач. Ще го направим", заяви Уайлдър, който в неделя загуби от Циганския крал с технически нокаут.

Още по темата
Двубоят в Лас Вегас премина при тотално надмощие на Фюри, а главният рефер го прекрати в седмия рунд, след като от ъгъла на Уайлдър хвърлиха бялата кърпа. Бронзовия бомбардировач се ядоса на помощник треньора си Марк Бреланд и изтъкна, че не е искал да се предава.

Уаайлдър призна, че е имал проблеми с крака, но не търси оправдание и поздрави Фюри за победата.

Какво още каза Уайлдър вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Страхотна проява на съдията да прекрати двубоя , за което всички можем да го аплодираме само. Всички можем само да се радваме ако има трети мач, защото след вторият на AJ-Ruiz съм адски разочарован.
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Онзи, аре стига си измисля, бе....как от боксова ръкавица се причинява рана в ушния канал от който течеше кръв? Кръвта не идваше от ушната мида, а излизаше от ушния канал. Смешнииик!
22
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
20- ти Ти по-скоро не си наред с главата.Не само да е бил равностоен в някой от рундовете Уайлдър, а категорично надигра Фюри във втория рунд. , гледай втория рунд и ела пак да ръсиш тъпотии.
21
5
 
2
 
! Отговори
Онзи преди 4 години
По последна информация,тъпанчето на уайлдър не е спукано!Кръвта е от рана в ухото но самото тъпанче не е засегнато.затова уайлдър не се яви на пресконференцията след срещата,защото са го шили на място.Ако това се окаже факт то тогава той е нямал никакви проблеми с координацията.дано в третият мач си върне пояса!
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 21 Не треньора на Уайлдър го е спасил, а съдията. Съдията първо прекратява мача препречвайки се между двамата и ръкомахайки с ръце и след това чак вижда кърпата на пода.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8 Ако тази битка е "несправедлива" какво да кажем за битката между Николай Валуев и Дейвид Хей преди години. Можеш да им напишешимената в търсачката и да сравниш размерите :DТова е тежката категория.
18
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 20 Муахаахаххаахах.....а втория рунд за кого беше, бе ? Уайлдър го нацели няколко пъти здраво и еднолично решение на съдиите за Уайлдър!
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно недостойна постъпка да уволнява треньора, който хвърли кърпата на ринга и запази здравето/живота му.
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 10 ти наред ли си с глават? като изключим пъривя рунд, където се дебнеха нямаше един рунд в който Уайлдър да е бил равностоен, във всеки удар отнасяше 30-40 чисти удара, а той самият нанасяше 5-6 анемични. Много преди да падне в нокдаун в третия рунд бе очевидно превъзходството на Фюри, който получи само един-два удава в себе си за целия мач.
15
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 17 Ти кой мач си гледал, бе ? Вторият рунд го спечели Уайлдър! И след това като му спука тъпанчето вече не беше в кондиция до прекратяването на мача в 7- я рунд.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малеее колко некомпетентни хора се изказват по темата. Фюри е един от най-талантливите боксьори, които съм виждал. А съм гледал боксови мачове от 70-те.От 1992г- съм гледал почти вс. големи мачове ВЪВ ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ.Да не говорим за свръхтежка. Мач Фюри-Джошуа ще генерира най-гол. печалба в супертежка за всички времена,затова Хирн иска двубоя. Нова среща между Уайлдер и Фюри е излишна-Бронзовият е разгадан, прочетен от Фюри и тоя път ,щом няма кърпа-ще се озове в болница. Пулев му тр.5 милион
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еди Хъъърн, , казвай най- после ще има ли мач Джошуа- Пулев юни месец или не! Нали до 15 февруари трябваше да вземете решение, бе да евааааа скaпанякa ти да евааа?
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кво става сега...мааамка мууу?)))Джошуа искал да се бие с Фюри лятото, Уайлдър също иска лятото 3-ти мач с Фюри? А Kубрат Пулев никой не го бръсне за сливa! Муахахахаа...само гледа отстрани...
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 14Глупости, бе...Джошуа искал среща с Фюри? Еди Хърн я иска тази среща, защото няма по- алчен човек от него, освен навремето Дон Кинг. Тоя и майка си за пари ще продаде само да лапне хонорара си за милиони. Джошуа не искаше мач с Уайлдър, а ще иска с Фюри? Стига смехории...
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и Евгени Романов е пребил в миналото уайлдър а иначе джошуа има много лоша идея да иска среща с рома срещата ще завърши крайно трагично за джошуа
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един наркоман като Фюри не може да поддържа форма за 2 години постоянно. Всички помним когато победи Кличко по точки какво стана с него...тръгна по оня път- дрогата и алкохола. Само гледайте как тази година тоя пак ще започне да друса и пие и ще е развалина. Циганярите в кръвта им е да избухват и след това да се отдават на живот.
8
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до АлкохоликТочно така , този удар който му спука тъпанчето лекари казват че при спукано тъпанче човек губи координация, както се случи с Уайлдър и все пак в такова състояние издържа още цели 5 рунда. Тайсън Фюри втори път едва ли ще има тоя късмет със второ спукано тъпанче. Това в бокса никога не бях го виждал. А до спукването на тъпанчето Уайлдър беше напълно равностоен на Фюри и след този удар в третия рунд ако беше обикновен нокдаун имаше много време да се съвземе Уайлдър за да победи.
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 8 Майк Тайсън е 178 см и пребиваше от бой 2 метра боксьори, брат! какви глупости пишеш? Иначе евала на Уайлдър, че иска 3-ти мач. Аз лично не вярвах, че ще се престраши. Но той е голям шампион и от никой не се страхува, за разлика от оня нигерийски клоун Джошуа!
6
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фюри е с 20 килограма по тежък и с 5см. по висок - е ,това не е ли неспрадлива битка?
5
7
 
2
 
! Отговори
А дано,ама на дали преди 4 години
Фюри да се готви за Джошуа .Много пара ще падне за всички . По добре е Джошуа да се откаже и оваканти титлата и Пулев да се бие с някой друг .На една гала вечер в Англия би било добре да гледаме двамата братя Пулеви като победители и като финал Джошуа срещу Фюри.Всички ще са доволни .

Спонсорирани публикации