Херо се ядоса: Ще кажа страшни неща за българския футбол!

Треньорът на Берое недоволен от начина, по който се назначават съдиите
10 мар 2020 13:22, Красимир Ангелов
29
Херо се ядоса: Ще кажа страшни неща за българския футбол!
Снимка: Lap.bg

Tреньорът на Берое Димитър Димитров-Херо реагира остро на позициятна Съдийската комисия към БФС. След срещата с ЦСКА, загубена с 0:2 от "зелените", Херо реагира остро на назначаването на футболните съдии у нас и заяви, че има само няколко отбора, които не си избират рефери.

От БФС и Съдийската комисия пък реагираха остро на думите му и го призоваха, ако има доказателства за порочни практики в родния футбол, да ги представи.

"Много неща мога да кажа, но първо трябва да говоря с ръководството на Берое. Ако ми разрешат, ще кажа страшни неща. Притеснявам се да не докарам наказание на клуба. Иначе не се страхувам да кажа нещата такива, каквито са", каза Херо пред "Меридиан Мач".

"Лошото е, че всички хора, които са вътре във футбола, знаят за какво става въпрос, но не смеят да ги кажат на глас, за разлика от мен. Боря се за справедливост, за това всичко да се решава на терена. Това е моята кауза. Тя е честна и аз никога няма да се откажа от нея", категоричен е треньорът на Берое.

"Наскоро се питаше защо сега скачам, а когато съм бил в Лудогорец, съм си траял. Но това не е вярно. Скачал съм и когато бях в Разград. И в Левски, и навсякъде. Даже ще ви кажа, че онзи съдия от Пловдив (б.р. - Неделчо Гаджалов) не даде чиста дузпа за Лудогорец срещу Верея и загубихме с 1:2. Седмици по-късно ми се извини и призна, че съм имал право. Имаше кампания срещу Лудогорец тогава", добави Херо.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
- 4000, вземи херко
23
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кампания срещу Лудогорец? Мааа ти деее безмозъчна!
22
2
 
35
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Не казва цялата истина - решенията във вреда на Лудогорец са единични случаи, в тяхна полза са масово явление. Левски и ЦСКА получават съдийско рамо в отделни мачове срещу средняците за да не загубят, но не са така постоянно подпирани.
21
1
 
36
 
! Отговори
1 преди 4 години
Всички в България знаят ,че отборите на Лудогорец,Левски и ЦСКА са най-подпираните отбори от съдиите. Херо като ви казва истината много ви боли.
20
4
 
36
 
! Отговори
Офф преди 4 години
Тоя па само реве...Нали щеше да умира...
19
1
 
39
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Да се говори за тенденциозност срещу Лудогорец е абсурд - случват се грешки в тяхна вреда, възможно е от време на време да има решения в тяхна вреда за да се създаде впечатление, че отборът не е подкрепян от съдиите, но това са редки прецеденти за разлика от постоянното подпиране в последните няколко сезона в повечето мачове. Без усилията на допълнителните играчи с черни гащета Лудогорец можеше и да не стане шампион, може би дори да не влезе в тройката.
18
0
 
37
 
! Отговори
Херо, преди 4 години
ако говориш като частно лице, няма да накажат клуба.
17
2
 
41
 
! Отговори
Херо, преди 4 години
Май трябва да питаш Гела преди да говориш?Посредствен треньор,който в чужбина бързо го разкриха и нищо не постигна.В България беше "успешен" в отбори ,които му купуваха мачовете.
16
3
 
39
 
! Отговори
НЯКОЙСИ преди 4 години
СТИГА ПЛАШИ !
15
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами Херо, казвай, кво ти пука. или или. то така - аз знам, ама да не би да нещо да стане, се превръща - в чей сеа , ше видиме.Имаше един филм - "Страшен филм".
14
2
 
38
 
! Отговори
Така де преди 4 години
Само Херо,чичо Венци Шкембака и Стойчо ,разбират от футбол,другите сте дилетанти и нямате право на глас!Даже май ще ги канят в Италия да коментират!
13
2
 
43
 
! Отговори
Все тая преди 4 години
Тоя няма ли да го приберат за укривателство? Знае страшни неща, ама си мълчи като ***. Давай, Герой, казвай. Или и ти си поплювко.
12
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не само в Лудогорец си мълчеше, докато беше в Литекс също. Чак като ги напусна се сети например, че в Литекс имали практика да пращат на допинг-контрол след края на мача вратаря и резервен състезател.Kато беше в Левски пак не му се чуваше много-много гласа :D
11
4
 
39
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Кажи и Бутни Бойко;)))
10
3
 
42
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Ще каже неща, дето се знаят от всички. Аре, аман от такива 'герои"...
9
2
 
46
 
! Отговори
Том преди 4 години
Досега лапаше и траеше сега щял да казва. Аман от *** . Що не кажеш кои от тецовете дават пари на Берое . С пари от данъкоплатеца плщаме на ритнитопковците и на теб . Говори ак имаш топки ако нямаш марш на село при отборчето Скрита сила - Мъдрево .
8
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Херо Мустафа се ядоса: Ще кажа страшни неща за баце Гойко.
7
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Херо айде ти ше черпиш по кафе другия път..
6
1
 
48
 
! Отговори
Хиро преди 4 години
Внимавайте, защото ще кажа, чухте ли? Ще кажа!
5
1
 
46
 
! Отговори
Владо преди 4 години
Ако укриваш деяния с престъпен състав, май си подсъдим, а ?

Спонсорирани публикации