Ще има ли футбол скоро? Реал и Барселона започват тренировки

Това трябва да стане от 4 май
29 апр 2020 08:43, Красимир Ангелов
2
Ще има ли футбол скоро? Реал и Барселона започват тренировки
Снимка: БГНЕС

Испанските клубове ще могат да подновят тренировки в началото на май, обяви премиерът на страната Педро Санчес, цитиран от Фокус.

Според него от 4 май хората в Испания, както и спортните тимове, ще могат да провеждат, както индивидуални занимания, така и групови.

Според Санчес е време малко мерките в Испания да бъдат отхлабени и поради тази причина ще бъдат отворени малки времеви периоди, в които населението на страната да може да се върне към ежедневието си.

Както е известно Испания е една от най-засегнатите от коронавируса страни, като до момента има над 200 хиляди заразени от болестта, като има 23,500 загинали.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Футбола е БОТУШ несериозна ку-ку работаЩе се кефя на някакъв ЧЕРВЕН ЕВРЕЙСКИ ИНЦЕСТ като се знае че накрая винаги печели онзи с име на ЧЕРВЕН ФУТБОЛЕН ОТБОР то ест РОТШИЛДЕй много ПЕТОЛЪЧКИ,гоуема ПЕТОЛЪЧКА в дирника да си заврят фенът на петицата Ротшилд барабар с марсианските Йеховисти и предхристиянските римски езичнициВеликия ВОЕНЕН Гай Германиков ИНЦЕСТ на РОТШИЛДОВИ и техния Йехова дето живеел до мъртвото ядро на Марс ме интересува колкото Тевтонския яхве разгром на Октавиан Август
1
1
 
0
 
! Отговори
dah takkar преди 3 години
СИНГЪЛ ЗАЛОГ:бате борисов-славия мозир-бате борисов да се класира:очаквайте залога да бъде предоставен на живо за накоии букмейкъри-около 1.6 коеф.

Спонсорирани публикации