След 3 г. разследване: УЕФА призна за "сеч" на Барса – ПСЖ 6:1

Дисциплинарната комисия реши, че Дениз Айтекин не се е справил с мача
18 май 2020 15:23, Георги Пешев
23
След 3 г. разследване: УЕФА призна за "сеч" на Барса – ПСЖ 6:1
Дисциплинарната комисия на УЕФА е взела решение, че германският съдия Дениз Айтекин не се е справил със задълженията си на мача от Шампионската лига “Барселона” - “Пари Сен Жермен” (6:1), и ще предложи на съдийския комитет той да бъде понижен в категория. Това съобщи френското издание Onze Mondial, цитирани от "24 часа".
 
Не е ясно защо разследването на евроцентралата отне цели 3 години от знаменития обрат. Няма и подробности за това какво точно е объркал реферът, но от ПСЖ имаха цели седем сериозни претенции за решенията му. 
 
 
“Барселона” елиминира френския шампион в невероятен двубой, след като първият мач бе загубен с 0:4. След това обаче каталунците стигнаха до достатъчното 6:1 в реванша.
 
Сред решенията на германския рефер бе и спорна дузпа в добавеното време на двубоя, която бе вкарана от Неймар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: футболУЕФАбарсаПСЖ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
15
 
! Отговори
Допълнение преди 3 години
Историята с купените съдии вече е съвсем друга.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление в някои мачове съдията не прави обективни решения и това влияе по отрицателен начин на крайният резултат.Дори и с въвеждането на ВАР, съдийски грешки все още има.Неправилните отсъждания са неизбежна част от съдийството, особено когато решенията трябва да се вземат бързо.Човешко е да се греши.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко сте жалки. Хайде сега кажете и за българският съдия който си затвори очите при гола на Марадона на световното 86-та срещу Англия дето го вкара с ръка, смешнициии такива!