Левски се раздели с титуляр

Мартин Райнов напусна "Герена", ще си реди трансфер в чужбина
20 юли 2020 16:28, Красимир Ангелов
12
Левски се раздели с титуляр
Снимка: БГНЕС

Договорът на Мартин Райнов с Левски изтече и полузащитникът вече не е част от състава на "сините".

Халфът пристигна в клуба в началото на 2019 година след трансферна сага с Берое. Със "синята" фланелка записа 54 мача и отбеляза 1 гол във всички турнири.

Ръководството на Левски предложи на Мартин Райнов продължаване на контракта. Полузащитникът отказа офертата с мотив, че иска да продължи кариерата си в клуб в чужбина.

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на Левски пожелават на Мартин Райнов много здраве, лични и професионални успехи.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ЛевскиМартин Райнов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
муньо преди 3 години
ЗАКРИВАЙЙЙЙЙЙЙЙ
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако беше добър локо пловдив нямаше да го изрита колкото пъти съм бил на мач толкова пъти са го осврквали публиката за неадекватните си груби деиствия чудя се на левски с какъв акъл го взеха даже и нов договор му предлагат явно насо започва старата песен на нов глас с такива неадекватни деиствия не ги виждам левски *** работа с насо да знаете че нищо няма да стане вместо да вземе ЯСЕН млад и интелигентен треньор тои пак предпочете старият амортизиран кон
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
редят се дървета, много правилно се е определил, два пъти изтърва дузпи срещу кренвиршите, в подуене не знам да направи нещо смислено
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Мартин Райнов напусна "Герена", ще си реди трансфер в чужбина"Умен човек!
4
3
 
0
 
! Отговори
ЦСКАр преди 3 години
Другият сезон сме с 2бр ЦСКАта и ще бием Левски 4-пъти !!!!Хахахаха
3
1
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Отлична новина, тоя куц кон отдавна го чакам да се махне, балерина, пълен неадекватник, на 15 мин вече пуфти целия облян в пот все едно е играл 120 мин.
2
3
 
11
 
! Отговори
В несъстоятелност преди 3 години
Крайно време е да престанат да ни занимоват с предсмъртните мъки на "Левски" (някога "Витоша"). То не беха собственици, то не беха "инвеститори", то не беха акции. Беше зор за акциите на Божков. Сега като акциите са тука каква е разликата. Мангизи няма - това е проблема. Нема и да има. Щото стадионите са затворени.Ясно е, че отборът не може да се издържа сам. Не плащат задължения, данъци и заплати. Изходът е само един и е покочен в закона - несъстоятелност. Ужасен край или ужас без край.
1
0
 
9
 
! Отговори
х преди 3 години
Класно дърво беше тоя.