Меси е заявил – иска да напусне Барселона

Мегазвездата е изпратил факс до ръководството на клуба
26 авг 2020 07:32, Елка Василева
48
Меси е заявил – иска да напусне Барселона
Снимка: архив, БГНЕС

Мегазвездата на Барселона Лео Меси е обявил на ръководството на "каталунците", че иска да си тръгне от стадион "Камп Ноу". Поне това тръбят водещите медии в Испания и Аржентина.

Както е известно, договорът на Меси с Барса изтича след една година и тогава той може да напусне клуба като свободен агент. Мераци към Лео имат най-вече Интер, Ман Сити и ПСЖ.

В последните часове Манчестър Юнайтед също се включва в борбата за привличането на Лионел. Откупната му клауза обаче е в размер на 700 млн. евро.

Меси е изпратил факс до клуба, съобщавайки за нежеланието си повече да играе в тима. Меси дори планира да си тръгне като свободен агент, позовавайки се на специална клауза в контракта си. Според нея след края всеки един сезон той може едностранно да прекрати договора си.

Меси е на "Камп Ноу" вече 19 години, като беше привлечен още като дете. Според RAC1 обаче той вече не вярва, че клубът може да върне славата си при този президент.

Спортни новини четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пълен цирк. Куман още дошъл, не дошъл и почна да дава акъл на Меси, който е от сто години в отбора. Да си ходи Куман, не Меси!
29
0
 
1
 
! Отговори
пепи преди 3 години
какви са тия глупости 700мил Рокфелер ли и той няма да даде тия пари за 33г ако не се лъжа футболист
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фенчето на Барса, не може да защити по никакъв начин Меско. Направиха те крив макарон. Ти си този, който издиша яко. Уж номер 1, а сега целия му отбор виновен. Точно, като в Аржентина :) Просто е добър играч. Не е водач. Което е голям минус.
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А с Аржентина и Португалия анкетираните какво казват ?Че гнома има 4 загубени финала, в които издъни националния си отбор и че Роналдо има спечелено европейско и лига на нациите и че няма футболист с повече голове от него за националния.
26
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е майтап, всеки човек, който не е фен на Барселона ще ви каже, че Роналдо е най-добрият. Феновете на Меси са само феновета на Барса, от които сега половината ще минат в посока Манчестър Сити ако гнома отиде там.
25
1
 
0
 
! Отговори
до 38 преди 3 години
Не може да сравняваш несравними неща..... тогава фактите ти издишат и са несъстоятелно.... ама за разбереш това ти трябва малко сиво между ушите. Ай със здраве!
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мен какво ме интересува, колко е висок меси? Нали каваш, че е най добрия? Аз казвам че Не и давам факти. Ама сега почваме ама той нисък, ама той беден, ама той не знам си кво.Няма такива неща има спорт и постижение. Роналдо има куп постижения. Следователно е N1. Прави играта по красива с повече качества. Това е.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗБрави да споменеш второто място на Барса. Хахахахаха не могат да бият Реал дори и без Роналдо :) По жалко не може да стане.
22
3
 
2
 
! Отговори
do 29 преди 3 години
Ти не си много добре с главния нали?Дал си статистики, несравними за двамата... Роналдо е 185 а Меси 170см на височина Как очакваш Меси да вкарва толкова с глава колкото Роналдо?Дай други статистики примерно - колко пъти са направили самостоятелни рейдове и са вкарали след това? Колко пъти са извели някого на стрелкова позиция(не задължително гол), колко пъти са дриблирали успешно и още и още ... Неща, които можеш да сравниш... Това, че скачал високо ... то и в НБА скачат и Стефка скача...
21
2
 
0
 
! Отговори
До 32 преди 3 години
Мъжко е да си смениш отбора по прищявка? И жената? И пола... Нищо чудно, че си фенче на Роналдо.
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Испания титлите никой не го вълнуват. Там има 2 отбора. Скука скука скука.Меси никога не се показа, като мъж и да се качи на следващо ниво... Да смени отбора. Това го знае всеки истински фен на футбола. Знам, че ви е тежко ама това е.
19
4
 
3
 
! Отговори
до 29 преди 3 години
Статистиката "Роналдо пада за дузпа", "Роналдо не подава на съотборник", "Роналдо пак се опита сам да вкара" е много по-внушителна.
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма такива статистики. Роналдо играе с глава, Роналдо има най силния удар, Роналдо има спринт, Роналдо е лидер. Роналдо направи най високата задна ножица, Роналдо направи най високия скоск в истороята с гол. Роналдо смени 3 отбора, 3 нови колектива, 3 нови държави. Няма статистика можеща да пребори това. Има само в мокрите сънища на фенчетата на Барса. Меси няма титла от както Иниеста и Шави заминаха. Това говори всичко.
17
3
 
1
 
! Отговори
До 23 преди 3 години
Собственият син на Роналдо се кефи повече на Меси. Ain't that a b*tch :)
16
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От футбол разбирате, коментиращи мои, колкото магаре от астрофизика!До бабите спорещи за факса и казващи, че това не е мъжко. Това НЕ ви е кварталната кръчма, където пияни си стискате ръцете. Това СА бизнес отношения, където нещата са черно на бяло. Не по телефон, не на маса с бира, не през мейл! Относно качествата на Меси. Ако можете да четете, има статистики, които КРАСНОРЕЧИВО говорят защо ТОЙ, а не Роналдо, е най-добрият футболист.А това за плъховете дори няма да коментирам, льольовци
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меси има 8 гола от Баерн хахахахаха катастрофа
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мн златни топки... Никакви титли :) Ако не беше цар Иниеста нямаше да има и 3.Да не говорим, че 2 г Иниеста заслужаваше Златото повече от него.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Головете не са всичко :) Ако не си го разбрал до сега... Няма спасение за теб.Роналдо спечели европейското с Португалия, защото е лидер. Меси има цяла Аржентина и Нищо. Айде бегай Меси като спечели 3пути подред ШЛ ела ми се обади. В по по по следващия живот, ако Роналдо играе в Барса може :)
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меси е слабак. Доказа го последните 5г. Без титли, Без да е лидер, без да смени отбора. Добър играч, но определено под Роналдо.Роналдо е вдъхновение и класа във всичко. Всеки пак Меси може да опита да замете слабите си год с 2 сезона в Сити с гуардиола и почти идентичния стил на игра.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факсът на Меси вече го показаха, но ти продължавай да го отричаш и да твърдиш, че медиите си го измислят.