50 000 евро заплата за Кирил Десподов в Лудогорец

Освен това националът ще има охрана, когато е в София
37
50 000 евро заплата за Кирил Десподов в Лудогорец
Снимка: Lap.bg

Кирил Десподов ще взима заплата в "Лудогорец" с 10 000 евро по-голяма от тази, която получава в "Каляри". Месечното му възнаграждение в Разград ще е около 50 000 евро, твърди "Тема Спорт".

Изданието твърди още, че бодигардове ще пазят национала на България, когато той е в София през периода му като играч на "Лудогорец" до юни догодина.

Сделката е нетипична като за договор за преотстъпване под наем във футбола, което обикновено се прави с намаляване на заплатата на играч или частичното и поемане от клуба, който е негов собственик.

"Лудогорец" е платил и близо 500 000 евро за играча на "Каляри", за да го използва до юни догодина.

Десподов стана обект на тежки заплахи из социалните мрежи от фенове на ЦСКА, след като подписа с големия конкурент за титлата в понеделник.

Той е дамгосан като предател от "червените" най-вече заради непрестанните обяснения в любов към клуба през двете години, в които вече не е част от него.

След преминаването в "Лудогорец", Десподов още не е говорил публично, а в момента е на лагер с националния тим преди мача срещу Унгария в четвъртък.

Още за бъдещето на Кирил Десподов в Лудогорец четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Ивайло преди 3 години
.....Ето за това няма да има футбол в България!
27
0
 
3
 
! Отговори
до ммм преди 3 години
До МммЗа 50к ойро ще бягам 90 минути върху л**** без да кажа "гък". Че не е лесно не е, ама не иска и да си гений. Ясно е, че така работи пазарната икономика, но това не значи, че заплатата съответства на качествата на човек.Майка ми е лекар, работи денонощно на две места, рядко се прибира в къщи и ако го прави е за да спи и взима 2к евро. Един тръчко взима 50к за да тича 3 дни в седмицата по 90мин.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Забавно е как феновете на бившето ЦСКА са гневни, че Десподов е обърнал лопатата ..."==========Забавно е как "*** венци" кършат пръсти и се чудят как да напълнят касата, щото лотарийните билети свършиха и Леwcки отича в канала! ДГД, телета!
25
0
 
2
 
! Отговори
ГОВЕДО преди 3 години
Забавно е как феновете на бившето ЦСКА са гневни, че Десподов е обърнал лопатата и е отишъл в Лудогорец докато самите те припознаха бившето ЦСКА в Литекс и продължават твърдоглаво да си мислят, че Литекс е ЦСКА.Освен това в отборът им българи вече почти няма, но не считат това за предателство към родината. Не, те са умни и красиви, а Десподов е предателят. :-)............Ей добиче, не се обаждай от Подуянския обор, а се моли Тубата да възкръсне, че няма кой друг да ви опее!
24
0
 
0
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Щом ще получава повече отколкото в Каляри , защо да доведе в Сицилия?!
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ся като му се обяви и заплатата, ще трябва и повече охрана"С тази заплата няма да могат да го опазят в чалготеките от девойки с висока нравственост които сами си носят презервативи които в никакъв случай не са предварително продупчени с кърфица.
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забавно е как феновете на бившето ЦСКА са гневни, че Десподов е обърнал лопатата и е отишъл в Лудогорец докато самите те припознаха бившето ЦСКА в Литекс и продължават твърдоглаво да си мислят, че Литекс е ЦСКА. Освен това в отборът им българи вече почти няма, но не считат това за предателство към родината. Не, те са умни и красиви, а Десподов е предателят. :-)
21
0
 
6
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
До номер 2 Виж сега не защитавам никой. Лекарите са си лекари държавата е виновна, че взимат ниски възнаграждения, никой не омаломажава техния труд. Да си спортист също не е лесно отиди да те видим да бягаш 90 минути (пресиране, спринтове) с готовност за и повече като е толкова лесно.
20
5
 
2
 
! Отговори
свободен преди 3 години
Клел се е в любов но след като любимото му умря той си е свободен и не дължи нищо на Литекс, София, Село или Число.
19
3
 
8
 
! Отговори
ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в преди 3 години
ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ ,УСПЕХ МОМЧЕ !!! ТИРЕТО ДА ГО ,,,,,,,,
18
0
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 23 преди 3 години
Да поставиш Гонзо до групичката от наистина големи играчи( е чак до Меси и Роналдо не са-освен Стоичков) е доста смешно.Гонзо си беше за вътрешна употреба.Синя легенда поради головете му срещу ЦСКА и поради липса на други по-качествени.Пълен провал в средняка Рен.БГ отборите не могат да създават футболисти вече.Методиките не са мръднали.При младежите се плаща за да играе детето ти.По-добре е футболистите възможно най-рано да заминават на запад дори в слаби отбори, та поне да се научат на футбол
17
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19 "Къде сравняваш Десподов с меси и Роналдо ..." Защо да не ги сравнявам. Едно време имахме играчи от тази величина Стоичков, Костадинов, Сираков, Бербатов, Стилян Петров и Гонзо все големи играчи.Всички те са се изградили и изгрели като таланти във Българското Първенство! Едва след като вече са станали добри и след като българската А група позапанда играчите отидоха да играят в чужбина!В чужбина е по-трудно за български мад талант да пробие от колкото в родното първенство!
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко му е, 1 000 000 евро да му дават на месец!!! Пропаднала държава!!!
15
0
 
7
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Домусчиев е готов да се охарчи яко само и само да дразни припоците
14
0
 
5
 
! Отговори
Кадъноразклащач преди 3 години
ся като му се обяви и заплатата, ще трябва и повече охрана
13
5
 
4
 
! Отговори
Do 12 преди 3 години
До АнонименРоналдо и Меси взимат много повече.И какво? Ако лекаря го гледат 500млн души по време на опеациите му, а рекламодателите се избиват да рекламират преди и след операцията (а, може и по време) сигурно и лекарите ще взимат тези пари.
12
0
 
10
 
! Отговори
JSC преди 3 години
То пък един футболист е тоз деспотов- за нищо не става!
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Десподов си е ловешка легенда,защо сектор Г-Й го наричат предател...кога е играл в ЦСКА?
10
1
 
4
 
! Отговори
Опс преди 3 години
До Успешни ФутболистиТи това месец-година, нулите за нищо ги нямаш.
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости са това с предателството. Футболът е професионален спорт, а не крепостничество. Нормално е футболистът да играе там, където перспективите му за развитие са добри.

Спонсорирани публикации