Финландците тотално отсвириха Георги Дерменджиев

Пресконференцията на селекционера продължи 12 секунди
12 окт 2020 09:00, Красимир Ангелов
43
Финландците тотално отсвириха Георги Дерменджиев
Снимка: БГНЕС

На сериозно унижение от финландска страна бе подложен Георги Дерменджиев след срещата Финландия - България 2:0. Селекционерът на България се яви за пресконференцията след поредната ни загуба, но там не му бе зададен нито един въпрос и след 12 секунди специалистът стана и напусна залата.

Още по темата
В залата липсваха български журналисти, тъй като нито една медия не пътува с трикольорите заради законодателството във Финландия покрай Covid-19. То задължава чужденците да минават 14-дневна карантина.

Изключение бе направено само за футболисти, треньори и ръководители на българския футболен съюз.

Така на пресконференцията присъстваха само финландските журналисти, които кротко си седяха на столовете и не проявиха грам интерес към селекционера на нашия национален отбор.

Видео от конфузната случка вижте тук

Всичко след поредната загуба на националния ни отбор по футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
никой не обръща внимание на гъоор четата,тях ги търсят само да мият тоалетните
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
...от чалгаджий кво друго да очакваш,същото ще стане и в политиката - погром на държавата като гледам как главния чалгаджия опростачил няколко поколения и той ще влиза в парламента и се кани да управлява.
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Финландците явно нямат интерес към бити карти.
34
0
 
8
 
! Отговори
Селекционер преди 3 години
По времето на соца имаше потенциал за поне 2-3 състава, които можеха да бъдат сглобени като национален отбор. Имаше един Гетов, който беше голмайстор на Б група и играеше успешно в национала. Двата силни отбора в София - Лс, ЦСКА, школата на Пловдив и т.н.Аз съм на 50години, но съм сигурен, че на 10км крос ще бъда по-добър от повечето национали футболисти, а работя като инженер, а не професионален атлет.
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как какво е виновен?Той треньор ли е ,за какво е там.Да си получава голямата заплата за две изречения след мача.
32
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво е виновен Дерменджиев, че българските футболисти нямат достатъчно физическа, техническа и тактическа подготовка!? Футболът днес е тичане, преса, бързи реакции и отигравания с едно докосване, клиничност в нападение и, най-вече!, тактическа дисциплина. Нашите го докарват единствено на прически и татуировки, но във всяко друго отношение са с поне 20 години назад от водещите отбори. Който не е станал треньор на тези играчи, той не си е развалил реномето? А Дерменджиев е качествен специалист
31
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярно е, че има някакви наченки на мисъл в играта, но несереозността и посредствеността не могат да се отстранят за ден. Получените голове от Унгария и Финландия бяха смехотворни. Статична защита без грам съобразителност и интерес какво се случва край тях. Вратарчетата плахи и неориентирани. Единственото факта, че България игра с изключително посредствени отбори ги спаси от погром, въпреки че 5 получени гола в 2 мача си е почти погром.
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Паднем ли от Уелс с разлика този *** да си ходи в окръжните групи.
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашите футболист как не разбраха че само с татуировки, гел и преживяне на дъвки по време на игра няма как да се получи.
28
0
 
8
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 3 години
Как гледа като гръмнато зайчонцито йехехехехехехехеееее
27
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В интерес на истината последните 4 мача се опитваме да играем футбол. Не бяхме зле, до някъде нямахме и шанс. АКо се продължава така, все някога ще дочакаме да видим добри игри с положителен краен резултат.
26
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отново да си дойдем на думата-четвъртите в света, вън от футбола.
25
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега, национален колко да е национален в среда на частни бизнес интереси?БФС е съюз на клубове, управлявани с бизнес модели. Колкото за тях е приоритет националния интерес, толкоз и за националния отбор. И БФС не е на държавна издръжка, така че закриване по желание на публиката се отлага. Но резултата показва несъстоятелността на идеята, че частния интерес може да върви в една посока с националния.
24
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
У нас от готини само се чува великият израз и по клубните отбори и в националния: "Нужно е време, градиме отбор, срещи трябват за обиграване на младите, трябва да натрупат опит" и едни и същи простотии и клишета.
23
0
 
38
 
! Отговори
Предложение преди 3 години
Време е да повдигнем самочувствието на нашите юнаци, щото няма "да вървят" из чалготеките! Трябва им победа! Да направим контрола с волейболния отбор на Пакистан или със шахматистките на Никарагуа, та белким в един от двата мача бием! И тогава-кат се отпушим, па като ги почнем....И пак ще са 1 юнаците в чалготеките! Естествено -мачове със солидни премии- по 20 бона евро на калпак най-малко, щот го заслужават!!!
22
0
 
37
 
! Отговори
Джентълмени преди 3 години
Финланците са се държали като джентълмени-просто са го съжалили ! Достатъчно сме били унизени,та да се кодошат допълнително с него с *** въпроси...
21
15
 
4
 
! Отговори
хехе преди 3 години
До 7/8 и ще си падналаи кво....има пари изкарва купува си часовник...ти какво завиждаш ли .....ей такива комплексари като теб не ги разбирам .... Десподов е футболист изкарва хубава заплата .... *** ти играй като си толкова печен....*** ти тичай да те видя ...иначе пред телевизора всеки знае...но като се затича 20 м зад автобус ил метро и пъшка половин ден спорта си е не по малко къртовска работа от всяка друга... говоря за истинските спортисти какъвто е Десподов ! а не за разни от Враца
20
6
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Чужденците знаят, че по въпроси от двустранен интерес, трябва да се отнесат към Брюксел.Такъв ни е имиджа.
19
0
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Чичо Гошо докато захапе, за какво става въпрос и пресконференцията свърши!Друг е въпроса, че за да имаме добър футбол, трябва да имаме бази, стадиони, школи с модерно мислещи треньори и футболисти, които имат желание да се научат да играят модерен футбол, а не още от деца да са стойкаджии!
18
1
 
24
 
! Отговори
хехе преди 3 години
Унижението е за цяла България!

Спонсорирани публикации