Черно море остана без вратари заради коронавируса

Георги Георгиев и Иван Дюлгеров са с положителни проби
17 ное 2020 10:03, Красимир Ангелов
0
Черно море остана без вратари заради коронавируса
Снимка: Lap.bg

Черно море остана без първите си два избора под рамката за домакинството на Ботев (Враца) в неделя, пише "Тема спорт".

Георги Георгиев и Иван Дюлгеров, които този сезон се редуват на вратата на "моряците", са с положителни тестове за коронавирус. Вратарите ги дадоха покрай мачовете на националните отбори. Георгиев трябваше да замени Николай Михайлов, но след положителни изследвания, преди да отиде на лагера в Бояна, отпадна. Вчера от БФС обявиха, че и Дюлгеров е с коронавирус и ще бъде поставен под карантина.

Така старши треньорът на варненци Илиан Илиев ще разчита на третия си страж - Иван Дичевски. Той все още няма мач този сезон. Дичевски дебютира за мъжете през пролетта на 2019 година. За негова резерва ще бъде взет някой от юношите на тима.

Проблем с коронавирус има и в отбора на Берое, който досега успя да се опази от заразата. Двама играчи и един от треньорите в тима са с положителни тестове и са изолирани от отбора. От БФС съобщиха, че с положителен тест е и вратарят на Берое Християн Василев, който бе повикан в националния отбор. Не е ясно обаче дали именно той е един от двамата заразени футболисти на заралии, или неговият случай е отделен.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации