България с нов селекционер от Нова година, кой ще бъде?

Илиан Илиев и Александър Димитров сред фаворитите за поста
18 ное 2020 13:05, Красимир Ангелов
25
България с нов селекционер от Нова година, кой ще бъде?
Снимка: Lap.bg

България почти сигурно ще има нов национален селекционер от Нова годана, а Илиан Илиев е фаворит за поста, твърди "Тема Спорт".

Специалистът е начело на Черно море от 3 години и с него предстоят разговори да поеме представителната селекция на страната. Другият вариант за поста е наставникът на младежите Александър Димитров.

До негово назначение може да се стигне само ако Илиан откаже, твърди изданието

Тази вечер срещу Ейре в Дъблин Георги Дерменджиев ще изведе националите за последен път. Договорът му изтича и няма да бъде подновен, а България ще има нов селекционер от 1 януари.

Всичко около националния ни отбор преди мача с Ейре тази вечер четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Иванчо преди 3 години
Само не Сашо ***! Тогава вече ще стигнем дъното, макар че къде по-надолу! Все пак има и още надолу!
20
0
 
0
 
! Отговори
Левскар преди 3 години
В ловешкото цска има 16 отвсякъде от света,същото в локо и берое,за какъв национален отбор говорите
19
0
 
1
 
! Отговори
komitataей преди 3 години
То само аз не съм бил треньор на националния
18
0
 
1
 
! Отговори
предизвестие преди 3 години
Значи днес губиме от Ейряна.То няма толкова футболисти колкото треньори се изрдиха.
17
0
 
13
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Илиан Илиев задържа Берое в средата на класирането и спечели купата с доста слаб състав, във Верея с играчи пред пенсия и младежи при тежко финансово състояние голяма част от сезона се бореше за тройката и завърши на шесто място, държи стабилно Черно Море в средата на класирането въпреки не особено класния състав с някои изключения. Вероятно и националният отбор би играл по-прилично с него.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С този манталитет на футболистите, който и да назначат за селекционер - нищо няма да промени. С шкарти, не може да се направи добро ястие. (Същото като с управлението на държавата - с тези управляващи, толкова)
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Думата селекционер идва от селекция (избор). В България няма откъде да се изберат футболисти за националния отбор.ЦСКА, Левски и Лудогорец играят с футболисти от Мозамбик. Откъде новият селекционер да подбере футболисти? Откъде? Бойкот на клубните отбори докато не престанат да играят с чужденци. Национален отбор може да има след 5-10 години.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И треньора е от значение. Не забравяйте, че Хубчев се справяше добре със същите тези лентяи.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз мисля че Илиев ще бъде балък да поеме националния с тези безхаберни и изтормозени футболисти.
12
0
 
3
 
! Отговори
Баце Футбуль преди 3 години
напраити *** мен триньор ва, пак няма да пичелим, ама ще ви излези по ефтину ва. На месту лека атлетика, ша въведа диата с боб. така футбулистити ша са изтрелват бързо по терена, дори и да не са тренирали и да са дивяли из чалгутекитйе.
11
1
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
С Унгария гледа ли мача? Тотално ги надиграхме, но с елементарни грешки, пододена от грешни треньорски решения загубихме с 1:3. Треньорът е този, който нарежда и определя малките неща, които печелят мачовете. Дерменджиев го изгониха от всякъде. В Левски се задържа няколко мача и излетя. Наследникът му СЪС СЪЩИТЕ ФУТБОЛИСТИ мачкаше. Всичко, ама всичко е до треньора. Футболистите ни изобщо не са лоши. Важна е мотивация, тактика, идващи от треньора. Дерменджиев- вън.
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека го поеме Лечков. Нали много разбира от футбол. Вицепрезидент ,а все обяснява как нищо не зависело от Бфс. Тъкмо нещо ще започне да зависи от него щом поеме отбора. Това е единственият футболен съюз в света който заявява,че нищо не зависи от него. Ми като виждаш,че нещо не върви въведи лимит на чужденците бе. Цска,Лудогорец и Левски като имаха пари играят с по 10 чужденци в съставите. После откъде играчи за националния. Пълни смешници.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тези сегашните единственият приемлив треньор е Хубчев - ***, троснат и държи на дисциплината... Затваря отбора здраво в защита, отзад за 0:0 напред ако стане нещо - стане. Това е - ние футболисти да играем футбол нямаме, евентуално ботушари да драпат за равен и толкова - това ни е нивото!
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
Нали всички са се с връзки станали "футболистчета" и по -важно за тях е каква прическа са си избарали,каква нова татуировка са си направили,ква кола са си купили,коя мацка са забърсали предната вечер в чалготеката...лигльовци от класа.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Александър Димитров, познат още и като Сашо Етапа... личен приятел на премиера, назначават тук и там по заръки приятелски отгоре, резултати никакви... освен едно класиране на юношите до 17 години в началото на кариерата му. Ама дайте му националния, що да не... то и без това е идеален за експерименти, а резултат там никой не търси... Илиан е свестен човек, само ще си къса нервите с тези недоразумения и накрая пак няма да има никакъв резултат!
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
Който и треньор да дойде все тая,от чалгаджии футболисти не става.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как почти цялото първенство да са артисти в продадени мачове и да не играят, а после да печелят титли и точки.По-добре селектирайте младежи от скамейките, че те поне ще имат желание да се докажат и ще дават всичко от себе си.
4
2
 
13
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Илиан Илиев умее да извлича максимума от посредствени и слаби футболисти с ограничени възможности - доказал го е в Берое, Верея и Черно Море и при сегашното състояние на националния отбор не е лош вариант.
3
1
 
6
 
! Отговори
Психодиспансер преди 3 години
Трябва първо да се изрине ***. После да се започне да се строи от темелите и чак тогава можем да помислим за нещо. Инак, ще гледаме надбягвания между коне и свинье....
2
1
 
21
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
И Фъргюсън да дойде .......с тия пияндета ......само ще му опетнят името нали пак треньора виновен .....