Реал Мадрид с нова издънка, падна у дома от Алавес

Еден Азар отново се контузи
29 ное 2020 07:13, Александър Попов
2
Реал Мадрид с нова издънка, падна у дома от Алавес
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид се издъни отново в шампионата на Испания, след като загуби у дома от Депортиво Алавес с 1:2 в двубой от 11-ия кръг на испанската Ла Лига.

Футболистите на треньора Зинедин Зидан бяха неузнаваеми в играта си и получиха ранно попадение, след като Лукас Перес бе точен от дузпа в 6-тата минута.

Като за капак на всичко една от звездите на домакините Еден Азар получи контузия към средата на първото полувреме и бе заменен принудително. В началото на втората част Хоселу (49') нанесе втори удар по "белия балет". В края на срещата Каземиро (86') върна едно попадение, но мадридчани така и не стигнаха поне до равенство.

Така Реал се намира на четвъртата позиция в класирането на първенството с актив от 17 точки, с 2 по-малко от третия Виляреал и 6 от лидерите Реал Сосиедад и градския съперник Атлетико Мадрид.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Реал МадридАлавес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше друг отбор с подобни претенции, досега да бяха изритали треньора, но явно Зидан е много добър по тънката част и-Перес остава доволен и го държи , че да си прави троика с оня подлизурко(Раул).
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аде сега ,при нас издънка сме от повече от 15 г .кога ще класират за световно или европейско ,така наречените футболисти )

Спонсорирани публикации