Барселона с най-лош старт от 17 години, пътник ли е Куман?

Отборът е на 7 точки от първото място, но има и два мача повече от Атлетико Мадрид
30 дек 2020 12:48, Красимир Ангелов
11
Барселона с най-лош старт от 17 години, пътник ли е Куман?
Снимка: БГНЕС

Снощи Барса не успя да победи Ейбар на "Камп Ноу", но Роналд Куман остана доволен от играта на своя отбор и съжали за пропуснатата победа. Срещата завърши 1:1 и Барса е на 6-о място в Ла Лига с актив от 25 точки в 15 мача.

Това е и най-лошият старт на сезона за каталунците от 17 години. Барса изостава на 7 точки от първото място, но има и два мача повече от Атлетико Мадрид.

"Равенството не е справедливо, заслужавахме победата. Като цяло съм доволен от играта. Трябва да призная, че направихме много грешки в защита, което се оказа фатално".

"Сезонът е дълъг и няма нищо невъзможно, но трябва да осъзнаем каква е позицията ни. Атлетико изглежда много силен отбор и допуска малко голове", заяви Куман.

Какво ще бъде бъдещето на наставника четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: БарселонаРоналд Куман
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха, смях , не могат да вземат 3точки от някакъв селски отбор, дет 90% от испанците не знаят де го тва село (един път минах от там и не вярвам да са повече от 10-15 хил . Защо не са им спрели заплатите на палячовците като Меси и сие? Първо да си заслужат парите , а не само да циврят че са им малко милионите .
6
2
 
3
 
! Отговори
точно така преди 3 години
До АнонименКуман е нидерландския стоичков като тренер, само дето устата му е по-малка от на нашия всезнайко
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да викат бързо Ицата за треньор, а тоя да оди да пасе патки у Холандия
4
1
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Стига глупости бе пубери !Бъдете обективни а не злобни! Клубното пристрастие си е пристрастие но да отречеш качествата на един гениален играч ,значи че злобата замъглява разума!..Явно житейският ти път е кратък и малко футбол си гледал,а интелектът.........????
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още с назначаването на Кумян,се знаеше че е грешен избор.Много странно и неадекватно води отбора.Да махнеш Суарес,за да вземеш Брейтуейт,който е играл долни дивизии и в никакъв случай не е голмайстор дори в първенството на Дания -вкарал е 17 гола в 90 .мача!?!?!?Да виждаш че Гризман повече пречи,от колкото помага и да го налагаш? Когато губиш да смениш нападател със защитник,също е меко казано малоумно !
2
0
 
6
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
...ами наследство от некадърника Бартомеу..
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е Меси бе, нали е големият лидер, голямата легенда - защо не спаси и не измъкне отбора сега - когато е трудно ? Лесно беше да получава асистенциите на Шави и Иниеста, а сега стои на скамейката и чеше брадата. Никога не е бил лидер и капитан ! Винаги като става трудно сдухва, гледа надолу и киселее.