ЦСКА с много силен мач, отнесе Осиек с 4:2 в Европа

Головете бяха дело на Мазику, Кери, Кайседо и Йомов
Обновена: 5 авг 2021 22:02 | 5 авг 2021 21:56, Красимир Ангелов
37
ЦСКА с много силен мач, отнесе Осиек с 4:2 в Европа
Снимка: Lap.bg

ЦСКА изигра най-силния си мач от началото на сезона и размаза с 4:2 Осиек в първа среща от 3-ия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Червените" тотално надиграха съперника си и през първото полувреме нанизаха три гола. Те бяха дело на Брадли Мазику (30‘), Греъм Кери (38‘) и Жорди Кайседо (42‘). В 41-ата минута Миле Шкорич за малко върна надеждите на хърватите.

Второто полувреме беше далеч по-скучно, но в 74-ата минута и Георги Йомов се разписа за 4:1. В продължението Осиек запази надежди за реванша, след като Михрет Топчачиг вкара за крайното 2:4.

Всичко за победата на ЦСКА в Европа четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
15
 
9
 
! Отговори
Васил преди 2 години
Тия кои бяха - Литекс, Мирела или друго крило на мафията - борчета, като собственика им? Мафиотска държава и спорт! Къде е захарта на мафиота Гриша Ганчев? С тези ли мръсни пари се издържа Чорбата? Аферем, машалахх, както казват пехливаните!
11
3
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
ФК Леевски да търсят телефона на баба Дора - синдичката, ще им трябва в скоро време :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
10
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко много омраза към ЦСКА. Да ЦСКА това, което все пак плати част от дълговете които имаше. Не това което беше създадено от Киро гела, за да разедини масата фенове, която беше започнала да ходи на всеки мач на ЦСКА. Все пак не за всеки отбор важат правилата за финансовият феърплей и заради това имахме проблеми, но идва видов ден и за отборите които са по другия финансов феърплей. Та ще видим те кои ще станат. За момента се издържаме сами вярно продаваме си звездите ама бюджета излиза.
9
5
 
9
 
! Отговори
:) преди 2 години
Жалко, месото на ядосаната крава е кисело. Муууууууууууу
8
2
 
25
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Не съм цесекар, но се радвам за всеки БГ отбор, който побеждава в Европа.Браво на момчетата и дано стигнат възможно най-далеч в турнира, а като сложим и медалите от Токио днес се оказа необикновено хубав ден за Българския спорт!!!
7
2
 
21
 
! Отговори
ЦСКА преди 2 години
Муууууууууууууууууууууууууууууууууу, в неделя Арда ще ви го тунне под опашките.
6
6
 
21
 
! Отговори
Омбре преди 2 години
Хахахаха, тук се е напълнило със злобари. ЦСКА ЦСКА ЦСКА!!!
5
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това кое от двете ЦеСеКата е сега? Онова дето почна по поляните в Люлин и игра със селата, или Литекс-Чавдар? Или Цесекарско село?
4
20
 
9
 
! Отговори
Край преди 2 години
Умирам от гордост че Брадли Мазику, Греъм Кери и Жорди Кайседо, които нито познавам, нито искам да познавам са вкарали някъде си 3 гола. А съм от ЦСКА.
3
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
чорбар съм, но не гледам мачове, просто ей така за спорта съм си чорбар, не съм от говедаа левски, дето са друсани, бачкатори на бойко хора от бившето срб (съединени ракопашни боища) или сегашното кеч или в бг както го знаят мма
2
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напълниха ми душата оранжевите! Наистина добър мач и добра победа. Напред към групите оранжево-зелени!
1
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, Литекс! Наистина много добър мач! Ловеч се гордее с вас!