Бербатов със сигнал в прокуратурата срещу Михайлов

Упражнявал принуда, възползвайки се от служебното си положение
34
Бербатов със сигнал в прокуратурата срещу Михайлов
Снимка: БГНЕС

Сигнал в Софийска градска прокуратура срещу Борислав Михайлов се подали хора от екипа на Димитър Бербатов, съобщи БНР.

Още по темата


Сигналът е за това, че Михайлов упражнява принуда, възползвайки се от служебното си положение. В понеделник сутрин Димитър Бербатов сподели в интервю, че се обмисля подаването на жалба до прокуратурата във връзка със заплахи срещу клубове, които са се подписали в подкрепа на кандидатурата на Бербатов за президент на БФС.

Според вносителите, по нареждане на Михайлов, шефове на зонални съвети са заплашвани с уволнение и са принуждавани да натискат клубовете да подписват контра-декларации на тези, които бяха входирани преди седмица и са внесени в БФС с искане за конгрес.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Птости ритнитопковци ама милионери :)))
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво берба. Мачкай ги тея плюжаци до край. А после изхвърли от стадионите и всичките им снежанки ултраси, които ги пазат 20г. Защото, ако тея уштраси обичаха футбола,щяха отдавна да ги свалили от власт. Обаче те са нежни и се дупятт на чичовците за някой лев. Мачкай наред
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 7, Ще видим дали ще стане за смях. Все пак управляваната от него фондация се справя доста добре с детските спортове и изпрати на състезания много деца, които българския спорт беше оставил само да се оправят. Тъй че шансовете са 50/50.
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В големите футболни нации, за да заеме висок пост в управлението на футбола, бивш футболист трябва да изкара необходимият образователен ценз. Образавателният ценз на перукан е как да надига чашката.
5
30
 
4
 
! Отговори
Номер2 преди 2 години
Най-добрият български футболист за последните 50 години!Но къде е тръгнал? Един бивш футболист да сменя друг бивш футболист?Олекваш, Бербо! Ще станеш за смях, като Кюрда!
4
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 4 - Държавата финансира българския спорт и най-вече футбола с милиони, а загубите от него са още по-големи (Само виж данъчните задължения на клубовете, които най-често биват опрощавани, а не плащани). Всичко това е благодарение на управлението на БФС. Нормално е да те интересува къде отиват тия милиони нали. Особено като се има в предвид, че почти нищо от тях не стига до детския спорт и школи.Иначе, доказателство номер 1 за злоупотреба с положение - Ники Михайлов е в националния отбор.
3
15
 
9
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
Що ни занимавате с боричканията за кокала в БФС ? Колко човека наистина ги интересува това ?
2
20
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Аз пък искам Стойчо Младенов или Любо Пенев за шеф на футболът. Стига вече костюмирани.
1
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Перукан е стара лисица. Само как оправи малък перушан като изтрепа хората на магистралата с държавния рейндж, връщайки се от танци в Пловдив, трезвен като веждата, а дрога виждал един път на снимка.