Синът на Владо Николов ще играе в Америка

Той ще се присъедини към тима на "Лонг Бийч"
6 окт 2021 14:55,
10
Синът на Владо Николов ще играе в Америка
Снимка: Facebook, ВК "Левски София"

Синът на волейболната легенда Владимир Николов – Александър  замина да учи и играе в Америка, съобщиха от волейболния клуб „Левски София“.

„Рано тази сутрин един от най-успешните млади играчи на "Левски София" - Александър Николов, отпътува за САЩ. Отвъд океана 204-сантиметровият посрещач ще учи и ще играе в "Лонг Бийч". Калифорнийският университет има много добра програма за развитие на волейболисти, а ние сме убедени, че Алекс бързо ще се превърне в топ играч и там“, написаха от отбора във Facebook.

Още по темата
„Николов напуска "Левски София" след пет сезона със синия екип. За това време той спечели цели 4  шампионски титли и 3 пъти бе избиран за най-полезен състезател във финалите за подрастващи.

През последния сезон бе повикан за първи път в мъжкия национален отбор, спечели бронз от мъжката Супелига и се окичи със сребро от световното първенство за юноши до 19 години“, допълниха от клуба.

Синът на Владо Николов участва и в световното първенство по волейбол до 21 години, където българският отбор завърши на шесто място. Играчът на „Левски София“ пък оглавикласацията за най-добър изпълнител на сервис.

„Благодарим ти за всичко, Алекс! Пожелаваме ти здраве и много победи, а "Левски" винаги ще бъде твоят волейболен дом“, заключиха от тима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
5
 
! Отговори
Тиква преди 2 години
Браво, има по добри деца в България от тоя, но , такъв е живот, Аматьори имат по добри шансове( Михайлов-вратарят, дъщеря на Стоянов,и всички другите Връзкари на България,на Топли места) Калинки.
7
3
 
4
 
! Отговори
baba yga преди 2 години
минъор е моят татко-минъор ще съм и аз.поредния юнак подпрян от баща си/кому....чес..ка креатура.
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там ще му обяснят правилата за оцеляване и броя на половете. И ще се извини за цвета на кожата си и робството в САЩ. По маската му си личи че ще приеме предизвикателството охотно/
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Totenkopf, ако идеята ти за родолюбец е да жулиш ракия, да цакаш белот и да се биеш в гърдите, че видиш ли не си заминал никъде, си много заблуден. Това просто показва, че си безидеен и мързелив тип. В тубата има един много хубав канал Българска история, препоръчвам ти го. Има биографиите на едни от най-великите българи. Познай кое е общото между тях ? Отишли са, взели са най-доброто за времето си и са го донесли в България, заедно с едно по-модерно мислене и са го развили.
4
13
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
И какво ни интересува поредния безродник? Да отива и да не се връща повече тук вземете му паспорта и гражданството, имаме си достатъчно национални предатели, че да го мислим и тоя продажник, номенклатурно червено отроче
3
1
 
24
 
! Отговори
Егати преди 2 години
Като прочетох, че е 204 см, проверих, че бащата е само 200 см и сега сина с известно основание ще може да казва на баща си "ей малкия".Иначе пожелавам успех на сина, ако да е от уефски.
2
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много го харесвах Владо Николов,но откакто го видях в комитета на Радев съм го отписал.
1
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нас пък к'во ни боли това!