Фюри и Уайлдър се сблъскаха на пресконференция

Промоутърът Боб Аръм обвини водещата, че е провокирала скандал между двамата
7 окт 2021 13:52, Ния Христова
7
Фюри и Уайлдър се сблъскаха на пресконференция
Снимка: БГНЕС
Промоутърът на Тайсън Фюри Боб Аръм обвини британската телевизионна водеща Кейт Абдо, че е провокирала скандал между Фюри и Дионтей Уайлдър на пресконференцията преди неделния двубой между двамата, съобщи "Дейли мейл", предаде Gol BG.
 
Циганският крал и Бронзовият бомбардировач ще се бият на ринга в Лас Вегас и взеха участие в пресконференция. Боб Аръм е промоутър на Фюри в САЩ и разкритикува водещата, че очевидно показва фаворизиране на американския боксьор Уайлдър. 
 
Двамата боксьори се обиждаха взаимно и не успяха застанат традиционно лице в лице. Уайлдър отново обвини Фюри, че е спечелил последната им битка през февруари с измама с ръкавиците. 
 
"Мъжете лъжат, жените - също, аз вярвам на очите си", каза Уайлдър, цитиран от "Труд". Циганският крал отвърна, че няма основение за тези обвинения и че ще нокаутира своя съперник. 
 
Мачът ще се играе в неделя след 04:00 ч. сутринта в Лас Вегас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Професора преди 2 години
Скоро и тяхното време ще дойде ,когато започнат да търсят отговорност за всяка една написана дума.Тогава ще го видя дали ще го раздават толкова тежко ,смешниците от сайта.
3
0
 
11
 
! Отговори
Хохо преди 2 години
Еееее Журналистаа. Значи ние в коментарите не може да пишем *** а вие може така ли?? Що не написа Ромския крал бе ЛьоЛьо като сте толко прецизни? Нямам думи за смешните ви админи. Ай блокирайте си собствения журналист да видим можете ли!!
2
1
 
10
 
! Отговори
ХХХ преди 2 години
Разбира се че ще има панаир ......преди мача караници блъсканици обиди псувни ...след мача прегръдки , поздрави ......нали трябва да събират повече рейтинг за мача ......
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами бийте се без ръкавици тогава!

Спонсорирани публикации