Бандаловски скочи на Десподов: Прави се на мъж, но е жена на шамар живот

Скандал между двамата футболисти избухна по време на снощния мач
Обновена: 17 окт 2021 12:14 | 17 окт 2021 12:12, Красимир Ангелов
28
Бандаловски скочи на Десподов: Прави се на мъж, но е жена на шамар живот
Снимка: Lap.bg

Защитникът на Царско село Иван Бандаловски отправи обидни думи към национала Кирил Десподов след срещата между "царете" и Лудогорец.

В края на първата част се стигна до напрежение, като главни действащи лица бяха именно двамата футболисти. Защитникът хвана крилото за гушата, а той пък се опита да го ритне.

Още по темата
Бившият капитан на ЦСКА сподели видео от ситуацията в социалните мрежи, като добави по адрес на Кирил: "Когато се правиш на мъж, а знаеш, че си жена и си на един шамар живот".

Самият Десподов се извини за случилото се в минутите след двубоя. "Поемам си вината за инцидента, всеки си изпуска нервите. Извинявам се на моите съотборници и на играчите на Царско село. Извиних се два пъти. Няма да се повтори повече, със сигурност", сподели националът, получавайки наградата за играч на мача.

"Знаехме, че отбележим ли един гол, със сигурност ще вкараме и още. Поздравявам Царско село, биха се момчетата, играха агресивно, затрудниха ни през първото полувреме. Тогава не създадохме много положения. Нашият отбор вдигна нивото след почивката и вкарахме четири гола", допълни Десподов.

Още за скандала между двамата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Този Бандаловски футболист ли е или ММА боец.Футболните му умения са доста слаби и най-вероятно решил да се пробва в ММА битките.
21
2
 
2
 
! Отговори
Експертин преди 2 години
Той пък Бандаловски един мъж.... Знаем му номерата.... Женчо
20
0
 
7
 
! Отговори
Десподов преди 2 години
Се държа като селски бек .
19
1
 
12
 
! Отговори
Това се обърка преди 2 години
До Какво се обърка .... прекалено много ПАРИ заиграха във футбола. Ето това стана . Лакомията затри спорта. Изгледай един футболен мач от 90-те например. Без значение български, английски, френски или италиански и после гледай някой игран тази седмица ... и разликата ще те порази . Черно тото... уговорки... нагласени мачове... скандали... мошенически трансфери... ТОВА един нормален спортист няма да го търпи. Ето защо в спорта дойдоха връзкари и мошеници . Да правят кинти . Това се обърка .
18
0
 
18
 
! Отговори
Какво се обърка преди 2 години
Имаше време, в което футболисти бяха хора като Гунди. Истински възпитани и стойностни хора и мъже. А тези гаменчета днес не знам какво са. Нито са хора, нито са мъже. Далеч от класата на старите футболисти.
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А прокуратурата няма ли да се самосезира,вече двама членове на БФС ,признават за купени гласове на конгреса,какво ни занимавате с детски истории,това ли е проблема на футбола?
16
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тая държава всеки се занимава с това,което не му е работа ,президентът прави коремни,футболисти се бият,чалгари в политиката ,всички разбират от всичко, това някаква следдипломна квалификация ли е?
15
1
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
ниво на футбола - читалище "заря". ако беше нормално първенство, вместо да плямпа "поемам си вината и кво толкова", щеше да си събира багажа от делиорманец за манарче - смоляновци. *** квато територията, такива и звезделините
14
1
 
31
 
! Отговори
Бербатов от пейката преди 2 години
Почти всичките ни фитбалерчета са меки Марии и мамнини синчета, отишли във футбола за да са популярни. От години футболът ни върви надолу заради тези връзкарчета дето нито могат да бягат нито знаят какво трябва да правят на терена . Повечето са известни не със спортните си постижения ами с подвизите си в чалготеките , с силиконовите "девици" които са около тях и с истеричните си издънки по време на мачовете когати някой им настъпи случайно пръстчето на крака или им разроши прическата. Глезлювци.
13
3
 
18
 
! Отговори
превод преди 2 години
моля- Прави се на мъж, но е жена на шамар живот ....???????признавам си , след като прочетох заглавието, не съм чел по-надолу
12
7
 
18
 
! Отговори
Мухахаха преди 2 години
Каквото и да е направил Десподов по време на мача - намерил е доблест да се извини . Какво направи селската балерина , след мача , скрит удобно зад компютъра си геройски се прави на мъж. Как шамари щял да бие .Мнооого смел. А каза ли кога ще ги бие тия шамари или сега нямал желание ?
11
3
 
14
 
! Отговори
жена преди 2 години
А после искате жените да ви уважавали и обслужвали до живот, да, ама не. Ще ви скубят, стига да могат, че и ще ви презират с подобно мислене....
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 9 - Миии смешен си, шот викаш,ще надбягаш хора, дето от 10-15 години го тренират това всеми ден ....
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 8 - То оа ако са "хетеро", кат валерката едни мъже мааа
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съдията видя опита за ритник на Десподов и не го изгони?
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тюфлеците които сте ми дали минуси на коментар 2,харесвате "прекрасните емоции" с които ни даряват така наречените футболисти ли?Исках да дам пример че спорта е отражение на това което сте вие болшинството плюжеци в тая държава!!
6
0
 
9
 
! Отговори
факт преди 2 години
Половината и даже повече от тези футболисти и спортисте са би сексуални,България е малка всичко се знае. Но иначе пред хората се правят на големи мъже!
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 2 - 90 минути хидене,може и да изкараш, ама освне ако не тренираш много сериозно, забрави я тая работа. И да, съгласнесъм за прездента. Повечето мъже на 23-4 години не могат,не 50, ами 15 да направят.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изгонете го и толкова... Двцата им подражават. Има си моменти, в които трябва да вханеш някого за гушата, но не са това.. .
3
2
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Бойте са не са карайте :)))