Ясен Петров: Нищо не ни се получи в този мач, рухнахме

Българите завършиха 4-и в групата си от световните квалификации
16 ное 2021 11:52, Анисия Иванова
63
Ясен Петров: Нищо не ни се получи в този мач, рухнахме
Снимка: БГНЕС

"Нищо не ни се получи в този мач. Отборът на Швейцария игра много силно. Поемам цялата отговорност, неприятна загуба, с която завършихме годината. Видяхте каква обстановка създадоха домакините - просто изведнъж рухнахме в срещата. Никога няма да кажа лоша дума за футболист", заяви футболният национален селекционер на България - Ясен Петров, след тежката загуба с 0:4 при визита срещу Швейцария в последния двубой на националите ни в квалификациите за Мондиал 2022.

Още по темата

"Може би не съм направил правилните смени, закъснял съм, не сме уцелили състава, който да се противопостави на агресията на швейцарския тим. За нас беше важно да подмладим селекцията. Това се случи, но от гледна точка на играта ни срещу силни съперници виждаме, че класата им е много голяма", допълни Петров, цитиран от БГНЕС.

Очаква се скоро да стане ясно дали Ясен Петров ще продължи да води представителния ни тим и през следващата година. Нашите завършиха 4-и в групата си от световните квалификации. Швейцарците станаха първи и се класират директно за Мондиал 2022 в Катар. Италия остана на второто място и ще трябва да ликува в 2 баража, за да спечели квота за Световното следващата година. Северна Ирландия зае третото място в групата, а Литва последната 5-а позиция.

Още за спорт - в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
3
 
! Отговори
Гроби Таласъмо преди 2 години
Какво трябва да ви се "получи" - или можете да тичате и да ритате топката или не можете!? Какво друго искате да ви се получи?
56
0
 
2
 
! Отговори
Да преди 2 години
И в следващите квалификационни цикли, пак няма да се получава!
55
2
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Няма драма.Всичко е очаквано и логично.Не закачайте Ясен.С тези футболисти,толкова.
54
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!ДАНЧО ЛЕЧКОВТРИФОН ИВАНОВКРАСИ БАЛЪКОВХРИСТО СТОИЧКОВЛЯТОТО НА 94 - та САЩ ! БЛАГОДАРИМ ,ЧЕ ГО ИЗЖИВЯХМЕ! БЕШЕ ВЕЛИКОЛПНО
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ИвановДа. Напълно си прав.
52
0
 
11
 
! Отговори
Иванов преди 2 години
И тези наши футболни таланти излезнаха да кажат, че иначе изпращат една успешна година. Завършена трагедия!
51
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не мога да разбера мрънкачите които обвиняват треньора че какво е виновен той че нашите параоломпйици толкова си могат освен това са и малко и бавноразвиващи айде посочете вие кои футболисти да викне щом толкова разбирате
50
3
 
6
 
! Отговори
оптимист преди 2 години
ТОЗИ ТРЕНЬОР САМО ПУСКА СЛУХОВЕ ЧЕ НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУАВА ОТ НЕГО В ЧУЖБИНА ЗА ДА МУ ДИГАТ ЗАПЛАТАТА.
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля че трябва да се промени начина на плащане на тъй наречените национали. При победа и класиране получават съответното възнаграждение. Сега какво е - участва в отбора 20 хил. Почвам да се съмнявам че тези които викат и пращат футболисти в нац.отбор получават комисионна. Извинявам се ако бъркам но начина по който избират националите е пълна пародия.
48
3
 
17
 
! Отговори
КГК преди 2 години
Ясене, ти си една *** на Боби Михайлов и през периода през който беше треньор на така наречения национален отбор не направи НИЩО запомнящо се освен срамни загуби, отвратителна игра на отбора и покани към играчи от типа на Ники Михайлов, на които вратата на националния трябва да бъде затворена завинаги!
47
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стана ми мъчно за Ясен Петров след мача. Човечецът искрено страдаше, но умственият му капацитет не достигаше да разбере защо се провалихме. Определено не е за тази работа. Някой трябва да го подсети да си подаде оставката, защото е толкова глупав, че дори не се сеща за това.
46
1
 
9
 
! Отговори
успех преди 2 години
Завършихме пред последни. у свето.
45
0
 
13
 
! Отговори
Handel преди 2 години
Брей, добре че ни каза. Че тук в България все още имаше трима души, които си въобразяваха че в България има футбол и футболисти, а не само скъпо платени чиновници.
44
0
 
9
 
! Отговори
Извод преди 2 години
Всеки избрана от Перуката става само за перука
43
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България до 21 години е по-зле от първия ни отбор.Тези до 21 години са плод на Боби Михаилов и на истинската шуробаджанащина ,те са на 5-то място.Само Гибралтар(град -държава с по-малко жители от гр. СИЛИСТРА) е след нас на 6- място.Молдова и Уелс са пред нас.
42
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставка некадърен пияница, какъв треньор си ти, какви успехи имаш?
41
0
 
13
 
! Отговори
АХА преди 2 години
Да, не ви се получи. Както всеки път!
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато не се махне Боби Михайлов,докато клубовете не се променят и продължават да бъдат перачница за пари.Докато живеем в комунизма и не се събудим.Докато смятаме че не зависи от нас,ние ще си пишем тук и няма да има добър национален отбор.Погледнете какво става с 21 годишните, 19 годишните и 17 годишните.На кое място са в групите.Скоро няма да имаме силен отбор.Севрена Македония играеше с 21 годишните на Е.П на което учасват 12 най-добри отбори от Европа.
39
1
 
9
 
! Отговори
ДО 35 преди 2 години
Какво ти е виновенТОЯ бе нали ги гледаме вече колко време че всички са с твоя мозък и възможности и се мислят за върха! !Не могат,слаби са ! Какви схеми,каква тактика като няма нито един от средноевропейска класа! Като ги вземат в национала и товаго смятат че са на върха на кариерата,повече развитие и старание нямат!
38
1
 
15
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Нищо не ви се получава вече години наред с това бездарно,разглезено поколение ! Да не би да ви се получи с Косово,Малта,Люксембург,Литва -все,, футболни гиганти" ??? Вече сме за урната с Гибралтар,Сан Марино и Андора ! Нещастници без хъс,с фалшиво самочуствие на национали!Ако ще Клоп и Пеп да са треньори ,като не можете да я,,пипате",нищо няма да стане!!!